Подарък за нея 2023

Tefal

Подарък за жена

"Не искам нещо, от което се нуждая. Искам нещо, което желая - нещо хубаво."

Известната сцена от филма "Наистина любов" изразява точно идеалния подарък за жена. Ние обаче ще ви убедим, че една жена може да иска и това, от което се нуждае. Наистина.

 

Зарадвайте сетивата ѝ

Да се събуди с миризмата на прясно сварено кафе. Да наблюдава разгъващите се листенца на любимия й чай. Да се наслаждава на уреда, който украсява кухнята на мечтите ѝ всеки ден. Да, дори кафеварката или чайникът могат да бъдат бижу.

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЧАЙНИЦИ WMF

Електрическата кана WMF Lumero кипва вода, вари насипен чай, затопля бебешка храна или разтопява шоколад за чаша горещ шоколад или фондю.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЧАЙНИЦИ BUGATTI

Синоним на лукс. Удоволствие за окото и максимално представление, което бълбука под капака.

КАПКОВА КАФЕМАШИНА

Ухание на кафе вместо будилник за перфектното начало на деня и стил от 50-те години на миналия век, който просто не излиза от мода.

ЧАШИ ЗА КАФЕ

Бяло кафе, капучино и лате се консумират най-добре от стъкло. В края на краищата ние пием и с очите си.

Подарък за мама

Срещали ли сте това повсеместно изображение в социалните мрежи?
"Учителка помоли децата да нарисуват любимото хоби на мама"
Мама, която обича да пие вино, е имала голям късмет. Повече от майката, която обича да чисти, със сигурност ;-) Животът на майките може да бъде предизвикателство, затова смятаме, че те се нуждаят от допълнителни грижи.

ЧАШИ ЗА ВИНО

Страхотен подарък. Особено заедно с милото предложение, че сте готови да помогнете, за да можете да се насладите на виното заедно тази вечер.

МАНИКЮР

Тя дори не си спомня кога си е правила маникюр. Затова заслужава висококачествен комплект за грижа за себе си. Може би с чаша вино...

САМОПОЛИВНА САКСИЯ

Кой има време да полива босилека всеки ден? Растенията, подобно на децата, трябва да бъдат възпитавани да бъдат самостоятелни.

КУХНЕНСКИ РОБОТ

Единственият и неповторим. Мечтата на всеки кулинар. Кога друг път да го заслужи, освен сега?

 

Ако просто не знаете

Най-добрите подаръци са тези, които могат да се консумират. Тогава просто посегнете към добра марка и удовлетворението е гарантирано.

 

ПОДПРАВКИ MILL & MORTAR

Най-добрите подправки от цял свят. Внимателно подбрани органични продукти въз основа на справедлива търговия.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЧАЙОВЕ

Приемете удоволствието да се насладите на истински висококачествен чай. Дегустационните комплекти са идеалният подарък, за да откриете нови вкусове и да намерите своя любим.

ЛУКСОЗНИ СВЕЩИ

Позволете ѝ да превърне дома си в оазис с перфектните естествени аромати. Те горят дълго време и карат човек да се почувства спокоен и оптимистично настроен за утрешния ден.

ПОДАРЪЦИ ЗА СВЕКЪРВА

С какво ще зарадвате любимите си роднини? Имаме подбрана селекция от оригинални подаръци за вас.