Ръчни сокоизстисквачки за цитрусови плодове

12 items total
Сокоизтисквачка за цитруси JUICY SALIF, Alessi ALPSJS
Преса за цитрусови плодове TOP TOOLS, WMF
86 лв –10 %
77 лв
WM0646906210
Сокоизтисквачка за цитруси CALLISTA, Blomus BM63480

Ръчни сокоизстисквачки за цитрусови плодове - удобен инструмент за изцеждане на сок от плодове

Какво представлява ръчната сокоизстисквачка за цитрусови плодове?

Ръчната сокоизстисквачка за цитрусови плодове е кухненски аксесоар, който се използва за ефективно изстискване на лимони, портокали или лайм, без да се разлива сок по ръцете и плота или да се налага да се отделят цитрусовите семки. С пресата за цитрусови плодове можете бързо и лесно да получите сока, който искате за любимите си рецепти или за питателна и енергизираща напитка.

Губя ли хранителни вещества, когато използвам сокоизстисквачка?

Да, някои от хранителните вещества, съдържащи се в цели плодове, могат да бъдат изгубени, когато правите сок от плодове. Това е така, защото пулпата, която съдържа много фибри и други хранителни вещества, често се отстранява по време на процеса на изцеждане на сока.

Изцеждането на сокове може да осигури концентрирано количество антиоксиданти, витамини и минерали, но при него пропускате ценните фибри и други хранителни вещества в пулпата.

Какво можете да изцедите в преса за цитрусови плодове?

Много цитрусови плодове, включително лимони, лайм, портокали, грейпфрути и мандарини, могат да се изцеждат с преса за цитрусови плодове. Ръчната преса за цитрусови плодове работи, като упражнява натиск върху цитрусовия плод и отделя сока от пулпата и кората. Ако ви се налага да изстисквате много плодове или искате да пиете пресен сок всяка сутрин, можете да разгледате и нашето предложение за електрически сокоизстисквачки, които са по-лесни за работа от ръчните сокоизстисквачки.

Сокоизстисквачка или изстисквачка е по-добра?

Изборът между сокоизстисквачка и сокоизстисквачка зависи от вида на сока, който желаете. Докато изстисквачката работи добре за цитрусови плодове като лимони и лайм, сокоизстисквачката е отлична за извличане на сок от плодове и зеленчуци, които имат много целулоза.

В Kulina ще намерите много висококачествени ръчни изстисквачки за цитрусови плодове от реномирани производители като WMF, Joseph Joseph или Eva Solo са достъпни на нашия уебсайт. Тези сокоизстисквачки за цитрусови плодове се предлагат в различни стилове, произведени от пластмаса, стъкло или алуминий, за да отговорят на индивидуалните ви изисквания и предпочитания.