Резачки - мандолини

13 items total
Ренде мандолина REVOLUTION, de Buyer
629 лв –36 %
399 лв
DB201201
Ренде мандолина GREEN TOOL, зеленo, Eva Solo ES531536
Ренде мандолина VIPER, de Buyer
469 лв –32 %
318 лв
DB201600
Ренде мандолина TOP TOOLS, WMF
179 лв –13 %
154 лв
WM0686106040
Ренде мандолина REVOLUTION MASTER, de Buyer
959 лв –37 %
596 лв
DB201241
Ренде мандолина VANTAGE STANDARD, de Buyer
619 лв –42 %
354 лв
DB201700

Резачка за мандолина - най-удобната резачка за зеленчуци и плодове

Какво представлява резачката за мандолина?

Мандолината за рязане е инструмент с плоска повърхност и остро острие, който ви позволява бързо, точно и сигурно да режете плодове и зеленчуци. Просто преместете предмета напред-назад върху острието и под него ще паднат идеално равни резени. Можете да създадете различни интригуващи наклонени разрези, като разрежете елемента под различни ъгли.

Как да поддържам моите резачки за мандолина?

Тези остриета са изключително чувствителни, точно както при ножа за белене. Ако има останали частици храна, измийте ръчно резачката с топла сапунена вода и не забравяйте да влезете в остриетата с мека четка. Винаги почиствайте острието в посока, обратна на неговата острота.

Също така е важно да обмислите внимателно къде ще съхранявате този инструмент. Ако държите острието някъде, където ще бъде често обезпокоявано, рискувате да го повредите или затъпите. Когато разглобявате мандолина или сменяте остриетата, действайте бавно и предпазливо. Остриетата ще издържат по-дълго, ако се грижите по-добре за тях.

Какво трябва да взема предвид, когато купувам машина за рязане с мандолина?

Има няколко добри мандолини, вариращи от малки, по-леки и далеч по-евтини пластмасови алтернативи с един резен до големи, регулируеми френски модели, в зависимост от вашите изисквания и бюджет.

Това дали мандолината е ръчна или със собствена стойка е едно от основните разграничения между видовете мандолини. Въпреки че тези със стойки са по-солидни, настройката и почистването може да са по-трудни. Ръчните модели често предлагат разнообразие от остриета и са по-лесни за използване и почистване, но са по-малко здрави.

Друга разлика е, че по-усъвършенстваните машини позволяват прецизна настройка на дебелината на рязане, докато по-базовите модели могат да предоставят само сменяеми плочи с предварително определена дебелина.

Мандолинови резачки от известни производители като de Buyer и Eva Solo се предлагат от Kulina в голямо разнообразие. Освен това предлагаме разнообразни инструменти за приготвяне на плодове и зеленчуци, включително електрически рендета и спирали. Можете също така да разгледате нашия магазин за други кухненски роботи и аксесоари, като например белачка за зеленчуци, които да използвате, докато приготвяте плодовете и зеленчуците си.