Капак за тенджера ORIGINAL PRO COLLECTION 16 cм, Fissler

Code: FS08310616600
Brand: Fissler
77 лв
На склад (2 бр.)

Стъклен капак с дръжки от неръждаема стомана за готварски съдовес диаметър 16 cm от гамата Profi Colection® от Fissler . Дори и най-съвършеният продукт понякога се нуждае от резервни части, а най-добрите от тях, разбира се, са оригинални.

Detailed information

Product detailed description

Оригинални съдове за готвене Fissler pro collection® - създадени от професионалисти за професионалисти. Здрав материал от неръждаема стомана и тежък, плътно прилягащ капак - това са съдове, които ще откриете във всяка професионална кухня. Нарастващите изисквания към кухненското оборудване бяха ясен сигнал за създаване на професионална серия съдове за готвене.

 • Готвене с минимално количество вода!
 • Висококачествена техническа обработка
 • Здрава конструкция на професионални съдове за готвене
 • Полуматова повърхност от неръждаема стомана 18/10
 • Устойчив на износване, надраскване, вода и отпечатъци от пръсти
 • Отлична топлопроводимост за енергийно ефективно готвене благодарение на алуминиевата сърцевина
 • Перфектно прилягащ стъклен капак
 • Капак с вътрешна извивка - за сочна храна - Функция Condensate-plus
 • Голямата дръжка на капака и страничните дръжки остават хладни
 • Удобни, широки дръжки от неръждаема стомана - няма нужда от поставка за тенджера
 • Извит по-широк ръб за чисто и безкапково наливане
 • Интегрирана скала за вътрешно измерване
 • Основата CookStar е подходяща за всички източници на топлина, включително индукционни котлони
 • Може да се използва във фурна / с капак до 180°C
 • Може да се мие в съдомиялна машина
 • Награди за дизайн и качество KitchenInovation of the year 2008, iF design award China 2008
 • Удължена гаранция 10 години

Комплектът тенджери със стъклени капаци е основен комплект съдове за готвене, който можете постепенно да разширите с други видове съдове от тази серия - добавете уок, тигани или съдове за печене и готвенето ще стане забавно!

Професионалната тенджера Original Pro Collection® е изработена от неръждаема стомана 18/10 (18% хром, 10% никел, 72% стомана), много лесна за почистване, хигиенична и изключително устойчива на корозия. Полуматовата повърхност е идеално гладка и е устойчива на пръстови отпечатъци и водни петна. Дръжките и ръкохватките с полирано покритие остават хладни по време на целия процес на готвене. Концепцията им е наистина благородна - дори когато работите бързо, бързо ще намерите оптималния и безопасен захват , а ръцете ви ще останат далеч от тялото на съда, така че няма риск от изгаряне.

Дизайнерите са се съсредоточили върху формата на капака, защо да не повишат нивото на крайния вкус с един прост детайл? Вътрешната извивка на капака спомага кондензираната пара да се връща обратно в съда - така храната става много по-сочна и се задушава по-естествено. Здравият капак прилепва плътно към ръба на съда - готвенето е много ефективно от гледна точка на времето и енергията и най-вече можете да готвите с минимално количество вода , тъй като количеството вода се подпомага от кондензацията. Благодарение на стъкления капак винаги ще имате визуален контрол върху храната си.

Идеално плоската основа на CookStar е подходяща за използване на всички източници, включително индукционни. Благодарение на алуминиевата сърцевина топлината се разпределя равномерно, а готвенето е енергийно и времево ефективно. Вътрешната повърхност на съда е идеално гладка и лесна за почистване. С вградената мерителна чаша можете да следите колко порции готвите този път. Връзката между дъното и стените е винаги пълна с Fisslerсъдове за готвене без кухини. Преходът между дъното и стените е заоблен - ще го оцените особено при разбъркване на гъсто съдържание, когато е необходимо плавно да се следва цялата обиколка на съда с готварската печка. Съществува широка гама от варианти на размери и типове, които формират пълната гама Fissler original pro collection®. Ако искате да зарадвате близките си, ще им подарите не само най-висококачествени съдове, но и възможността да започнат да готвят като шеф готвачи!

Нашите съвети за енергийно ефективно готвене: за да готвите енергийно ефективно, трябва да намерите подходящото ниво на интензивност на нагряване. Храната в тенджерата трябва да се готви внимателно, с малко изпускане на пара. Твърде много пара означава, че е необходимо да се намали температурата! Основата CookStar ви позволява да изключите печката, преди храната да е сготвена - възползвайте се напълно от голямата акумулация на топлина в алуминиевата сърцевина! Винаги избирайте размера на съдовете си според количеството съставки, с които работите. Ако рецептата го позволява, винаги използвайте капак - времето за готвене ще се съкрати значително.

На всеки 3 секунди в света се продава по 1 Fisslerпродукт!

Fissler GmbH е най-големият производител на домакински и кухненски съдове в Германия. Чрез своите търговски представителства тя развива дейност на всички континенти в света в повече от 80 държави. Етикетът "Superbrand from Germany" с право нарежда Fissler сред най-влиятелните марки. Силният фокус върху иновациите и развитието , продължаващ вече много десетилетия, с право допринася за производството на продукти, които ви позволяват да преживеете често скучните технологични процеси по един игрив и нов начин. Всяка година клиентите с нетърпение очакват нови продукти, които ще ги забавляват. Fissler е част от новите тенденции, за което свидетелстват многобройните патенти и награди за дизайн. Заслужава си да се спомене и управлението на контрола, който преминава през целия производствен процес при строги стандарти. Модерните производствени технологии и новите инструменти за проверка гарантират най-високо качество. Вече повече от 170 години Fissler се основава на 3 основни стълба - технологично ноу-хау, перфектно производство и голяма иновационна сила. Всички 700 служители имат една цел - продукт, съобразен с нуждите на клиента. Готвенето трябва да е удоволствие за нашите клиенти! Произведено в Fissler (Германия)

Additional parameters

Category: Капаци за тенджери
Weight: 0.45 kg
Материал: Стъкло
Размери: 16 cm
Вид / Тип: Похлупак
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: