Сол с пармезан и босилек 320 г, Nicolas Vahé

Code: NV104981000
24 лв
На склад (11 pcs)

Вкусът е като в рая, мирише вкусно, изглежда страхотно! С Nicolas Vahé сол с пармезан и босилек, ще разнообразите кухнята си - както на вкус, така и на външен вид!

Тази сол е смес от сол, пармезан и босилек и ще бъде идеално допълнение към всички ястия с паста и домашно приготвени пици. Стъкленият контейнер е оборудван с керамична мелничка и ако искате да впечатлите гостите си и техните вкусови рецептори, трябва да помните, че прясно смляната подправка има по-дълбок и богат вкус и аромат.

Защо е така? Целите подправки съдържат масла , които придават невероятен вкус, и тези масла се отделят, докато използвате мелничката за подправки. В резултат на това ястията ви са много по-вкусни. Със Nicolas Vahé солите и подправките е лесно и естествено!

Благодарение на елегантния стъклен контейнер и етикета с марка в минималистична черно-бяла цветова гама, Nicolas Vahéподправките изглеждат чудесно на кухненския плот, на масата и в градината по време на вашето градинско парти с барбекю. Можете също така да занесете някои от тях в дома на приятелите си като малък, но изискан подарък.

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

- идва с керамична мелничка за лесна употреба и по-добър вкус

- изглежда чудесно на работния плот или кухненския остров

- по-добър вкус за секунди!

- елегантните стъклени бутилки могат да се поставят директно на масата в кухнята или трапезарията

Допълнителна информация:

- 320 g

- височина 23 см

- диаметър 5 см

- съставки: 96.6% сол. 3% пармезан (непастьоризирано мляко. сол. сирище). 0.3% босилек. етерично масло от босилек. оцветител (хлорофил и хлорофилини)

- хранене: Енергия (KJ): 51 / Енергия (kcal): 12 / Мазнини (g): 0. 0.1 / Протеини (g): 1 / Сол (g):

Additional parameters

Category: Соли
Weight: 0.3 kg
Материал: Стъкло
Размери: 23 cm
Вид / Тип: Подправки
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: