Тиган за пържене MINERAL B ELEMENT 26 cм, с дървена дръжка, de Buyer

Code: DB571026
Sale
Brand: de Buyer
199 лв –32 %
Тиган за пържене MINERAL B ELEMENT 26 cм, с дървена дръжка, de Buyer
199 лв –32 % 134 лв
На склад (20 бр.)

Френската класика de Buyer идва с нова гама B Bois съдове за готвене и помощници в комбинация от неръждаема стомана и букова дървесина.

Detailed information

Product detailed description

Френската класика de Buyer идва с нова гама B Bois съдове за готвене и помощници в комбинация от неръждаема стомана и букова дървесина.

Гамата тигани Mineral B Bois е обогатена с покритие на основата на пчелен восък за допълнителни незалепващи свойства. Това ги предпазва от окисляване и повишава естествените незалепващи свойства на тиганите, които се подобряват с всяка употреба. Тиганите са предназначени за всички видове източници на готвене, включително индукционни. Тиганите от стомана Mineral B са 100% естествени, екологични и могат да се рециклират. Дръжките на тиганите са изработени от качествена букова дървесина и са защитени с пчелен восък.

Накратко за тиганите Mineral B Bois:

  • Тиганите са идеални за запържване на месо или зеленчуци и за печене на скара, за хрупкави палачинки и перфектни омлети.
  • Стоманата е 100% естествена и е с покритие на основата от пчелен восък.
  • Тиганите Mineral B Bois нямат изкуствена незалепваща повърхност, не съдържат PFOA или PTFE.
  • Без добавени химикали - екологично чисти.
  • Тиганите могат да се използват при много високи температури, при които приготвената храна бързо се прибира и не се губят витамини и хранителни вещества.
  • Колкото повече се използва тиганът, толкова по-добри са незалепващите му свойства.
  • Отлична топлопроводимост.
  • Здрава конструкция, много дълъг експлоатационен живот.
  • Да не се мият в съдомиялна машина

Как да използвате правилно тиганите с Mineral B Element:

Преди първата употреба: Изплакнете тигана с вряла вода и го подсушете добре. Изсипете олиото в тигана на височина около 1 мм и загрейте за около 5 минути. Излейте маслото и избършете тигана с хартиена кърпа. Колкото по-често използвате тигана, толкова по-добри ще бъдат резултатите от готвенето. Колкото по-черна е вътрешната повърхност, толкова по-добри са незалепващите свойства. Не мийте тигана в съдомиялна машина, тъй като той ще загуби незалепващите си свойства и ще корозира.

Процедура на готвене: Загрейте тиганът с малко олио. Когато котлонът е достатъчно горещ, запържете ястието от двете страни. Намалете температурата и допечете при необходимост.

Грижа след употреба: Отстранете остатъците от храна и изплакнете съда с вряла вода. След това веднага избършете с кърпа, за да запазите свойствата на тигана и да предотвратите появата на ръжда.

Почистване и поддръжка: използвайте едра морска сол (без вода), която поставяте в тиган и загрявате на висока температура за 1:30 мин. След това избършете с хартиена кухненска кърпа. Едрата морска сол премахва остатъците от изгаряне и нежеланите миризми. След това намажете с масло и съхранявайте на сухо място.

ВНИМАНИЕ! Никога не оставяйте тигана да се намокри. Когато храната загори, почистете тигана с груба гъба. Не мийте в съдомиялна машина!

Additional parameters

Category: Универсални тигани
Weight: 1.93 kg
Материал: Стомана
Размери: 26 cm
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Универсален тиган
Серия: de Buyer Mineral B Element B Bois
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: