Уок DIAMOND LITE PRO 32 см, с дръжка от неръждаема стомана, титан, WOLL

Code: WL21032DLP
Sale Sticker
Brand: WOLL
228 лв –26 %
Уок DIAMOND LITE PRO 32 см, с дръжка от неръждаема стомана, титан, WOLL
228 лв –26 % 168 лв
На склад (2 бр.)

Висококачествените тигани с незалепващо покритиеDiamond Lite PRO достойни за професионалисти, ще зарадват всички, които обичат качеството и добрата кухня. Благодарение на специалната си незалепваща повърхност тези здрави титаниеви тигани с дръжки от неръждаема стомана на немската марка WOLL са идеални за здравословно и енергоспестяващо пържене с малко или никаква мазнина .

Detailed information

Product detailed description

Висококачествените тигани с незалепващо покритиеDiamond Lite PRO достойни за професионалисти, ще зарадват всички, които обичат качеството и добрата кухня. Благодарение на специалната си незалепваща повърхност тези здрави титаниеви тигани с дръжки от неръждаема стомана на немската марка WOLL са идеални за здравословно и енергоспестяващо пържене с малко или никаква мазнина .

Предимството на тиганите Diamond Lite е много бърз пренос на топлина и изключително издръжлива, двойно закалена диамантена незалепваща повърхност. Тиганите се отличават с изключително добри незалепващи свойства, освен това са много устойчиви на надраскване. Те се почистват лесно и издържат на миене в съдомиялна машина или на използване на метални кухненски прибори, например.

Елегантният дизайн с матирана дръжка от неръждаема стомана е не само красив за гледане, но и много практичен. Опорната част на ергономичните дръжки е вградена в отливката на тигана. Те образуват едно цяло, което осигурява сигурно прилягане. Използваната неръждаема стомана е лесна за почистване, хигиенична, устойчива на удари и хранителни киселини и особено подходяща за печене във фурната. Благодарение на високото качество на изработка и издръжливостта на материалите , тиганите Diamond Lite PRO са подходящи за любители и професионални готвачи.

Серия Diamond Lite PRO

 • Титаниеви тигани с най-високо качество за ежедневна и професионална употреба, патентовано производство
 • Ръчно отлята цяла отливка за по-висока механична и топлинна устойчивост
 • Съчетава майсторство с иновативни технологии
 • Здрав и със стабилен размери, подходящ за професионални готвачи, благодарение на своето качество
 • Издръжливи дръжки от неръждаема стомана с ергономичен дизайн
 • С отвор за окачване, подходящ за печене във фурната
 • Изключително устойчива незалепваща повърхност за здравословно готвене без мазнини
 • Двойно втвърден, устойчив на надраскване, изработен без PFOA
 • Благодарение на високата устойчивост на повърхността можете да използвате дори метални кухненски прибори
 • Издържа на температури до 300 °C, подходящ и за пържене при високи температури
 • Изключително бърз топлообмен по цялата повърхност
 • Дебелина на дъното около 6 мм Подходящо за всички източници на топлина, с изключение на индукционни
 • Спестява до 1/3 енергия в сравнение с традиционните тигани от неръждаема стомана
 • Подсилени ръбове за по-добра устойчивост при удар
 • Проектирана за лесно изливане без капки
 • Много лесен за почистване, подходящ за съдомиялна машина

WOLL професионалните отливки са синоним на първокласно качество. Те се отличават с дълготрайни незалепващи повърхности, изискан дизайн и възможно най-добри резултати при готвене.

Използвани технологии и материали

Професионалните отливки WOLL представляват продукти, изработени в Германия с най-високо качество на изработката. Това се следи непрекъснато по време на производствения процес. Освен това технологиите, използвани от WOLL, са екологични и имат ниски емисии на въглероден диоксид. Всички WOLL съдове за готвене, изработени от висококачествена култивирана алуминиева сплав, представляват ръчна отливка, което ги отличава от обичайното анонимно фабрично производство. Бавното ръчно отливане предотвратява образуването на въздушни джобове, влошаващи качеството на материала.

Върху получената алуминиева отливка се нанасят още няколко слоя за по-голяма незалепваща способност и издръжливост на съдовете. Преди това повърхността се обработва няколко пъти с пясъкоструйка. На следващ етап корпусът на тигана се закалява с титаниеви частици и се изпича с плазмена дюза при екстремни температури над 20 000 °C. По този начин съдовете са със стабилни размери и устойчиви на механични повреди. Вторият слой предпазва материала от корозия, а третият слой осигурява отлични антиадхезионни свойства. Последният най-горен втвърден слой е незалепващ, двойно втвърден с помощта на диамантени частици - най-твърдият минерал на нашата планета. Заради изключителните си свойства той е защитен с производствена тайна.

Благодарение на специалния производствен процес висококачествената незалепваща повърхност издържа на миене в съдомиялна машина или дори на използване на метални кухненски инструменти. (Въпреки това, за да удължите живота на съдовете, ви препоръчваме да използвате по-щадящи дървени или силиконови прибори). Специално втвърдената незалепваща повърхност на WOLL е с доказани свойства за здравословно готвене с малко или без никаква мазнина. Тя е безопасна и не съдържа PFOA. Получените ястия са богати на витамини. Благодарение на своята устойчивост на топлина до 300 °C той е подходящ не само за деликатни храни, но и за пържене при високи температури. Съдовете за готвене Diamond Lite PRO също така издържат много добре на температурни удари и дори могат да се нагряват бързо без използване на мазнина. Благодарение на превъзходните си незалепващи свойства се почиства много лесно.

Additional parameters

Category: Уок тигани
Weight: 1.87 kg
Материал: Титан
Размери: 32 cm
Характеристики: Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: УОК тиган
Серия: WOLL Diamond Lite PRO
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: