Уок DIAMOND LITE 32 см, с подвижна дръжка, титан, WOLL

Code: WL11032DPS
Sale Sticker
Brand: WOLL
219 лв –31 %
Уок DIAMOND LITE 32 см, с подвижна дръжка, титан, WOLL
219 лв –31 % 150 лв
На склад (6 бр.)

Най-висококачествените титаниеви тигани с незалепващо покритие и подвижна дръжкаDiamond Lite на немската марка WOLL са идеални за здравословно и енергоспестяващо пържене с малко или никаква мазнина благодарение на специалната си незалепваща повърхност. Диамантената двойно закалена повърхност се отличава с превъзходни незалепващи свойства и е изключително устойчива на надраскване. Тиганите са лесни за почистване и издържат на миене в съдомиялна машина или на използване на метални кухненски прибори, например.

Detailed information

Product detailed description

Най-висококачествените титаниеви тигани с незалепващо покритие и подвижна дръжкаDiamond Lite на немската марка WOLL са идеални за здравословно и енергоспестяващо пържене с малко или никаква мазнина благодарение на специалната си незалепваща повърхност. Диамантената двойно закалена повърхност се отличава с превъзходни незалепващи свойства и е изключително устойчива на надраскване. Тиганите са лесни за почистване и издържат на миене в съдомиялна машина или на използване на метални кухненски прибори, например.

В допълнение към изключително издръжливата незалепваща повърхност, ще оцените много бързото предаване на топлината по цялата повърхност на тигана, което се осигурява от специален 6-слоен материал и качествено обработено дъно. Тиганите могат да се използват за печене във фурна до 250 °C и на всички видове котлони с изключение на индукционни.

Тиганите Diamond Lite са снабдени с практични подвижни дръжки. Благодарение на интелигентния технически дизайн, те лесно се побират в кухненската мивка, съдомиялната машина или дори в по-малка фурна, след като се отстранят дръжките. Патентованият механизъм на свалящата се топлоизолирана дръжка осигурява удобна работа. Поддържащата част на дръжките или дръжките е отлята в отливката на тигана. Те образуват едно цяло, което осигурява сигурно прилягане. Тиганите с подвижни дръжки са особено подходящи за семейства с малки деца, тъй като дръжките няма да стърчат извън котлона или работния плот.

Професионалните отливки WOLL вече са синоним на първокласно качество. Те се отличават с дълготрайни незалепващи повърхности, изискан дизайн и възможно най-добри резултати при готвене.

Серия Diamond Lite

 • Титаниеви съдове с най-високо качество за здравословно готвене без мазнини, патентовано производство
 • Ръчно отлята цяла отливка за по-висока механична и топлинна устойчивост
 • Съчетава майсторство с иновативни технологии
 • Здрав и със стабилен размери, подходящ за професионални готвачи, благодарение на своето качество
 • Сертифицирани подвижни дръжки на тигана - просто, практично, безопасно
 • Спестява място за съхранение, може да се използват за печене във фурната (без подвижна дръжка)
 • По отношение на децата, намаляват рисковете, свързани с дръжките на приборите, които стърчат извън плота
 • Изключително устойчива незалепваща повърхност за здравословно готвене без мазнини
 • Двойно втвърден, устойчив на надраскване, изработен без PFOA
 • Благодарение на високата устойчивост на повърхността можете да използвате дори метални кухненски прибори
 • Подходящ за приготвяне на деликатни храни и за пържене при високи температури
 • Много бърз топлообмен по цялата повърхност
 • Спестява до 1/3 енергия в сравнение с традиционните тигани от неръждаема стомана
 • Дъно с дебелина около 8 мм, за всички източници на топлина, с изключение на индукция
 • Подсилени ръбове за по-добра устойчивост при удар
 • Проектирана за лесно изливане без капки
 • Съдовете са много лесни за почистване, могат да се мият в съдомиялна машина

Използвани технологии и материали

Професионалните отливки WOLL представляват продукти, изработени в Германия с най-високо качество на изработката. Това се следи непрекъснато по време на производствения процес. Освен това технологиите, използвани от WOLL, са екологични и имат ниски емисии на въглероден диоксид. Всички WOLL съдове за готвене, изработени от висококачествена култивирана алуминиева сплав, представляват ръчна отливка, което ги отличава от обичайното анонимно фабрично производство. Бавното ръчно отливане предотвратява образуването на въздушни джобове, влошаващи качеството на материала.

Върху получената алуминиева отливка се нанасят още няколко слоя за по-голяма незалепваща способност и издръжливост на съдовете. Преди това повърхността се обработва няколко пъти с пясъкоструйка. На следващ етап корпусът на тигана или тенджерата се закалява с титаниеви частици и се изпича с плазмена дюза при екстремни температури над 20 000 °C. По този начин съдовете са със стабилни размери и устойчиви на механични повреди. Вторият слой предпазва материала от корозия, а третият слой осигурява отлични антиадхезионни свойства. Последният най-горен втвърден слой е незалепващ, двойно втвърден с помощта на диамантени частици - най-твърдият минерал на нашата планета. Заради изключителните си свойства той е защитен с производствена тайна.

Благодарение на специалния производствен процес висококачествената незалепваща повърхност издържа на миене в съдомиялна машина или дори на използване на метални кухненски инструменти. (Въпреки това, за да удължите живота на съдовете, ви препоръчваме да използвате по-щадящи дървени или силиконови прибори). Специално втвърдената незалепваща повърхност на WOLL е с доказани свойства за здравословно готвене с малко или без никаква мазнина. Тя е безопасна и не съдържа PFOA. Получените ястия са богати на витамини. Благодарение на топлинната устойчивост до 250 °C тя е подходяща не само за деликатни храни, но и за пържене при високи температури. Съдовете за готвене Diamond Lite също така издържат много добре на температурни промени, като дори могат да се нагряват бързо без използване на мазнина. Благодарение на отличните незалепващи свойства, съдовете се почистват много лесно.

Additional parameters

Category: Уок тигани
Weight: 1.51 kg
Материал: Титан
Размери: 32 cm
Характеристики: Подходящо за миялна машина
Вид / Тип: УОК тиган
Серия: WOLL Diamond Lite
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: