Висящи лампи

21 items total
Висяща лампа MONKEY WITH ROPE 76,5 cм, бяла, Seletti SLT14883
Висяща лампа MONKEY SWING 59 см, бяла, Seletti SLT14875
Висяща лампа YAMA, зелена, Hübsch
297 лв
HU991304

Висящи лампи - озарете пространството си

Какво представляват висящите лампи?

Висящите лампи, наричани още капковидни лампи или висящи лампи, са осветителни тела, монтирани на тавана, които висят от тавана посредством връв, верига или метален прът. Терминът идва от факта, че обикновено се окачва като висулка на огърлица.

В Kulina, ние предлагаме висулки в различни стилове, размери, материали и марки, като Fritz Hansen или Hübsch, което улеснява намирането на идеалната висяща лампа , която да допълни вашия интериор.

Какви са наличните видове висящи лампи?

Подходящият тип лампи може да повлияе значително на цялостното усещане за вътрешното осветление на дома ви.

В Kulina, ние разполагаме със забележителна колекция от висящи лампи, които са съобразени с нуждите на всеки клиент, като подчертават характерни материали в отличителен дизайн. Независимо дали търсите елегантност, или минимализъм, ние сме на ваше разположение!

Имаме стъклени висящи лампи, ако искате да добавите изтънченост към пространството си, и можете да пазарувате от нашите селски висящи лампи от очарователно желязо- структурирана лампа с отворена клетка, която деликатно разкрива крушките, като същевременно придава на съществуващите декоративни схеми винтидж усещане.

Предпочитате ли висящи лампи в минималистичен стил? Нашите алуминиеви висулки осигуряват точно това - леки материали с атрактивен дизайн, който ги прави идеално допълнение към съвременните домове.

Имаме и висящи лампи с форма на животни, изработени от смола, ако закачливият дизайн подхожда на стила ви. Техните уникални дизайни създават интересен и вълнуващ ефект, като придават характер на вашето пространство.

Къде да използвам висящи лампи?

Висящите лампи имат много разнообразни приложения. Осветлението с висулки се използва за общо осветление, осветление на площ и осветление на задачи. Можете да ги използвате както на верандата, така и в трапезарията, кухнята, дневната, спалнята и стълбището.

Освен за осветяване на ограничени пространства, висящите лампи могат да се използват и за привличане на вниманието към произведения на изкуството като скулптури, картини и портрети, да се окачат от двете страни на огледалото в банята или от двете страни на леглото в спалнята (вместо стандартните нощни лампи). По един или друг начин висящите лампи често осигуряват необходимото осветление на почти всяко място в дома ви.

В допълнение към лампите за таван, които включват и полилеи, се предлагат и други категории декоративно осветление, като настолни лампи, стенни лампи, стоящи лампи и външни лампи.