Плащане

Най-често за своите поръчки, плащате по този начин

Credit Card

Заплащане онлайн с карта

Най-бързият и най-безопасният начин за заплащане.

Можете да плащате със следните карти:
VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro и VPay.

Когато вписвате данните от картата си, можете да си изберете възможността за запаметяване на картата или възможността да не я запаметявате в банката. Ако решите да я запаметите при следващите поръчки, няма да е необходимо отново да вписвате данните от картата.

Заплащането с карта онлайн е безплатно.

Online

Coins hand

Наложен платеж

За поръчката ще платите на куриера при доставката, на избраният от вас адрес или офис.

При доставката на поръчката ви, можете да платите на куриера в брой или с карта.

В офисите на куриерските фирми Еконт и Спиди обикновенно можете да платите както в брой, така и с карта. Препоръчваме ви въпреки това да се информирате индивидуално за избраният от вас офис. Повече информация за куриерските фирми, ще намерите тук.

За наложен платеж при доставка се заплаща 4,90 лв.

Bank

Банков превод

След потвърждаването на поръчката, в последната стъпка от кошницата ще ви покажем инструкциите за заплащане - IBAN на сметката и основание. Тези инструкции, ще получите и в потвърждаващия имейл, който ще получите.

Обработката на поръчката може да отнеме повече време, защото се изчаква приемането на заплащането. Трансфера между банките може да продължи и 48 часа.

Продуктите ще бъдат резервирани за вас, веднага щом получим поръчката. Заплащането трябва да бъде направено в рамките на 7 работни дни от направянето на поръчката.

Други начини за заплащане

Apple Pay

Apple pay

Apple Pay е най-лесният и безопасен начин за заплащане с iPhon, iPad, Apple Watch и Mac без да е необходимо да използвате физически дебитната си карта или пари в брой. Достатъчно е само да запаметите картата си в устройството с което искате да плащате.
С Apple Pay ще плащате също така лесно, безопасно и бързо както на портала за заплащане с карта.

Google Pay

Google Pay

Google Pay е лесен и безопасен начин на заплащане, необходимо е само да имате запаметена карта е приложението Google Store, в Gogle профила или на броузъра Chrome.
С Google Pay ще плащате също така лесно, безопасно и бързо както на портала за заплащане с карта

Използване на подаръчен ваучер

Своята поръчка можете да платите и с хартиен или електронен подаръчен ваучер.

Как да го направите?

  • Сложете желания продуктът в кошницата.
  • В първата стъпка на кошницата отбележете полето "Имам код за отстъпка/подаръчен ваучер".
  • Въведете кода в полето "код за отстъпка" и след това натиснете бутона "Добави".

И още нещо подаръчните ваучери на Kulina са РАЗЛИЧНИ. НАИСТИНА!

Вече няма не използвани или дори не желани ваучери! Ние сме първокласен интернет магазин и първокласните услуги са за нас нещо естествено. Това включва и подаръчните ваучери.

  • За да използвате подаръчният ваучер разполагате с...ами... цял живот. Ваучерите са безсрочни. Наистина!
  • Ваучерите могат да бъдат използвани и за продукти в промоция. Наистина!
  • Подаръчният ваучер може да бъде комбиниран и с друг код за отстъпка или подаръчен ваучер. Наистина!
  • Ще ви върнем обратно неизползваната стойност от ваучера. Наистина!
  • И не само това. Ако нищо, ама наистина нищо не си изберете (което според нас е невъзможни) ще ви върнем цялата стойност на ваучера. Наистина!
Подаръчният ваучер можете да използвате на www.kulina.bg. Подробна информация и условията за използване на подаръчният ваучер: www.kulina.bg/kak-da-izpolzvate-podarchen-vaucher/

Използване на код за намаление

Своята поръчка можете от части да заплатите с код за намаление, който сте получили от нас в имейл в рамките на някаква промоция.

В една поръчка, не могат да бъдат използвани повече от един код за отстъпка.

Ако желаете да използвате подаръчен ваучер и код за отстъпка нашият интернет магазин не може да се справи с това, но пък нашият клиентски сервиз без проблем ще направи това възможно. Напишете ни в третата стъпка на кошницата в полето "Изпратете съобщение до магазина".

Връщане на парите

В Kulinа имате възможност да върнете продуктите до 60 дни от покупката, вместо 14-те дни по закон. Ако правите отказ от договор, обработили сме ваша рекламация или поради някакава друга причина, трябва да ви връщаме пари, обикновенно това се случва по същия начин, по който сме получили парите за поръчката (примери по-долу). Ако предпочитате друг начин за връщане на парите обърнете се на нашият клиентски сервиз.

Phone +359 2 437 2174
Email info@kulina.bg
по-пт 10:00-18:00

Дебитна карта

Ако сте платили с карта онлайн, връщаме парите по сметката към картата с която сте платили. В този случай не е необходимо да ни изпращате номера на банковата си сметка.

Банков превод

Ако сте платили с банков превод, ще ви върнем парите по същата сметката.

Apple Pay и Google Pay

Ако сте платили онлайн чрез Apple Pay / Google Pay, връщаме парите по сметката към картата, която е регистрирана в тях. В този случай не е необходимо да ни изпращате номера на банковата си сметка.

Не намерихте ли, това което търсите?
ВСИЧКО ЗА ПАЗАРУВАНЕТО В KULINA