WMF ProfiResist

WMF


WMF PROFI RESIST
Правилният тиган, още от самото начало.

Тиган с незалепващо покритие за цял живот.
Тя е устойчива на надраскване и издържа на високи температури за печене на месо.

#1
Марката WMF е номер едно в категорията домакински продукти в Германия.
160 години история. Повече от 500 награди за дизайн. 
Докоснете истинския занаят

wmfno1

🛒 WMF Profi Resist

 

От неръждаема стомана, но с незалепващо покритиe

Защитна мрежа

Незалепващата повърхност на PermaDur е защитена от повдигната структура от неръждаема стомана с формата на пчелна пита. Това не само предпазва от надраскване, но и позволява идеално разпределение на мазнината за равномерно запържване и хрупкаво пържене.

Незалепваща повърхност PermaDur

Изключително издръжливи, без вредни вещества. Подходяща е за светкавично пържене, както и за щадящо готвене в малко количество мазнина (напр. за риба, яйца или палачинки).

Бързо и равномерно нагряване

Тиганите са изработени от три слоя материал - алуминиева сърцевина, вътрешна част от неръждаема стомана 18/10 и външна част от изключително здрава хромирана стомана. Този материал разпределя топлината равномерно по цялата си повърхност.

Универсален

За фурна и индукция

Тиганите са устойчиви на топлина до 260°C и са подходящи за всички видове котлони, включително за индукционни котлони.

Работете с намалена топлина

Дръжката е куха, което я прави по-малко гореща и позволява тиганът да се държи удобно в ръката.*Не важи при използване на тигана във фурната

Лесно отливане

Широкият ръб на тигана позволява по-лесно изливане без капене

WMF Profi Resist - най-доброто от двата свята

Препечени като на тиган от неръждаема стомана или стомана, с лекотата и удобството на тиган с незалепващо покритие

Плюсове и минуси на незалепващите тигани

Тиганите с незалепващо покритие са чест избор на начинаещите кулинари. Яйцата или палачинките не залепват по тях, а поддръжката им е много лесна. Върху тях обаче трудно се приготвя пържола - те не могат да се нагряват до висока температура, а върху незалепващата повърхност няма да се образуват коричка и капки, които са от решаващо значение за вкуса на месото.

Ако незалепващата повърхност се надраска, тя губи незалепващите си свойства. Бъдете внимателни, когато купувате по-евтини тигани. Некачествените незалепващи повърхности могат да съдържат PFOA и други вредни вещества, които се отделят в храната при надраскване.

Леките тигани може да изглеждат чудесни за готвене, но след една година често се оказва, че започват да увисват. Тиганът не се нагрява равномерно и палачинките ще бъдат загорели по краищата и недоизпечени в средата.

WMF PROFI RESIST
Съчетаване на предимствата на двата свята

Плюсове и минуси на тиганите от неръждаема стомана или стомана

Стоманените тигани са идеални за готвене на месо. Те могат да се нагряват до висока температура за бързо запържване и изпичане на месото. Колкото повече ги използвате, толкова по-добри стават те и стават естествено незалепващи. Те са особено издръжливи и издържат практически цял живот.

Те обаче изискват малко умения и опит. Стоманените тигани трябва да се изпекат преди първата употреба. А много от тях просто не са подходящи, особено за приготвяне на деликатни храни като риба или яйца.

"Абсолютно удовлетворение, не изгаря, а месото се запържва прекрасно. Измива се добре дори без съдомиялна машина."
Marcela M.

"Перфектен тиган! Профи резистентната обработка работи безупречно. Ще си купя още един ;-)"
Dušan E.

 
4 items total