WÜSTHOF Ikon

9 items total
Нож за пържоли IKON, 12 см, Wüsthof
319 лв –5 %
301 лв
WU4988
Нож за хляб IKON 20 см, Wüsthof
389 лв
WU496620
Нож за сланина IKON 9 см, Wüsthof
329 лв
WU498609
Нож за месо IKON 20 см, Wüsthof
389 лв
WU490620
Нож на готвача IKON 16 см, Wüsthof
389 лв
WU499616
Универсален нож IKON 16 см, Wüsthof
442 лв
WU490616

Продуктовата колекция Wüsthof IKON е олицетворение на прецизността и майсторството при кухненските прибори. Тази колекция представя широка гама от ножове и аксесоари, които са проектирани да отговорят на изискванията както на кулинарните ентусиасти, така и на професионалистите.

Сърцето на колекцията IKON са остриетата, умело изработени от високовъглеродна неръждаема стомана. Тези остриета са известни с изключителната си острота и издръжливост, което гарантира, че те запазват острието си дори след продължителна употреба.

Това, което наистина отличава колекцията IKON, са нейните дръжки. Изработени от африканска дървесина Гренадил, тези дръжки не само осигуряват удобен захват, но и придават естествена елегантност на кухнята ви. Характерните шарки на дървесината превръщат всеки нож от тази колекция в произведение на изкуството.

Колекцията IKON предлага обширна селекция от видове ножове, всеки от които е пригоден да се справя отлично със специфични кулинарни задачи. Независимо дали се нуждаете от универсален готварски нож или от прецизен нож за рязане, тези ножове предлагат перфектното съчетание от баланс и контрол.

В допълнение към отделните ножове, колекцията IKON включва и комплекти ножове, които се предлагат с изискан блок за съхранение. Така не само ще поддържате ножовете си подредени, но и ще придадете лукс на кухненския си плот.

Дълготрайността е отличителна черта на Wüsthof и ножовете IKON не са изключение. Тези ножове са проектирани така, че да издържат на тежките условия на ежедневна употреба, което гарантира, че ще останат надеждни и остри във времето.

За тези, които изискват най-високи стандарти както за производителност, така и за естетика, колекцията Wüsthof IKON е най-добрият избор. Подобрете кулинарните си умения и кухненския си интериор с тези прецизно изработени ножове.

В обобщение, продуктовата колекция Wüsthof IKON представлява хармонично съчетание на прецизна изработка и естествена красота. Със своите остри като бръснач остриета, дръжки от дърво Grenadill и трайно качество тези ножове са пример за непоколебимия стремеж на Wüsthof към съвършенство. Запознайте се с колекцията IKON още днес и изпитайте върховите постижения на кухненските прибори.