Четки за сладкиши

27 items total
Бъркалка INGENIO, Tefal
27 лв –11 %
Бъркалка INGENIO, Tefal
На склад (21 бр.)
24 лв
TEFK2071714
Бъркалка PROFI PLUS 20 cм, WMF
41 лв –14 %
35 лв
WM1871136030
Топчеста бъркалка PROFI PLUS 27 см, силикон, WMF WM1873006030
Четка за сладкиши INGENIO K2072414, Tefal
31 лв –9 %
28 лв
TEFK2072414
Бъркалка PROFI PLUS 25 cм, WMF
45 лв
WM1871146030
Бъркалка PROFI GOMA 25 cм, de Buyer
59 лв –30 %
41 лв
DB261025
Четка за сладкиши, 19,5 х 3 см, de Buyer
27 лв
DB480700N
Бъркалка GOMA 20 cм, de Buyer
47 лв –17 %
Бъркалка GOMA 20 cм, de Buyer
На склад (5 бр.)
39 лв
DB261020
Бъркалка PRO L, Zwilling
53 лв –7 %
Бъркалка PRO L, Zwilling
На склад (1 бр.)
49 лв
ZW37160025
Бъркалка PROFI GOMA 30 cм, de Buyer
69 лв –27 %
50 лв
DB261030
Бъркалка PRO, Zwilling
53 лв –15 %
Бъркалка PRO, Zwilling
На склад (2 бр.)
45 лв
ZW37160006
Up
More products

Четки за сладкиши - придайте на сладкишите си желаното докосване

Какво е четка за сладкиши?

Четката за сладкиши е кухненски инструмент, който се използва за разнасяне на течности като яйчен жълтък, разтопено масло, глазури и маринати и за омазняване на храна. Четките за сладкиши са с дървена или пластмасова дръжка, а косъмчетата им са естествени или силиконови (силиконовите четки са може би най-популярните).

В Kulina, ние предлагаме богат избор от първокласни четки за сладкиши от много известни производители, включително de Buyer, Zwilling и WMF.

За какво можете да използвате четка за сладкиши?

Четките за сладкиши се използват за намазване с разбито яйце на тарталети, пайове и други сладкиши, за запечатване на ръбовете на равиоли или кнедли, за . Може да се използва и за заливане на торта със сладка глазура или обикновен сироп (за глазура е по-добре да се използва шпатула за глазура).

Можете да го използвате и за намазване на пуйка или други печени продукти, както и за намазване на месо на скара със сос BBQ. За други инструменти, необходими за приготвянето на барбекю, вижте нашата колекция от прибори за барбекю.

Четка за сладкиши може да се натопи във вода и да се използва за почистване на кристалите на захарта отстрани на тенджерата при приготвяне на домашен карамел или бонбони.

Какви са видовете четки за сладкиши?

В Kulina има много различни видове четки за сладкиши:

  • Четки с естествен косъм: естественият косъм е по-вероятно да създаде равномерно покритие от разтопено масло или глазура, без да се образуват ивици.Тези четки са съставени от силикон или найлон. Те са лесни за поддръжка и устойчиви на топлина. Дървените четки за сладкиши с естествен косъм не могат да се мият в съдомиялна машина.
  • Силиконови четки: по-евтини от четките с естествен косъм, силиконовите четки за сладкиши стават все по-популярни през последните години. Те са по-издръжливи и подходящи за миене в съдомиялна машина, почистват се лесно и не задържат аромати и миризми.
  • Четки с дълга дръжка: Тези четки са с по-дълги дръжки, които улесняват достъпа до вътрешността на фурната, което ги прави идеални за заливане на месо и сладкиши с маринати, сосове или глазури във фурната.