de Buyer Affinity

10 items total
Тенджера AFFINITY 28 cм, с капак, de Buyer
811 лв –30 %
562 лв
DB374228
Уок AFFINITY 32 см, De Buyer
Уок AFFINITY 32 см, De Buyer
На склад (2 бр.)
685 лв
DB374332
Тиган за сосове AFFINITY 16 cм, de Buyer
341 лв –28 %
245 лв
DB370616
Тиган за сосове AFFINITY 18 cм, de Buyer
386 лв –28 %
276 лв
DB370618
Тенджера AFFINITY 24 см, с капак, de Buyer
702 лв –30 %
491 лв
DB374224
Дълбок тиган соте AFFINITY 20 cм, de Buyer
412 лв –30 %
287 лв
DB373020

Открийте изключителната колекция De Buyer Affinity, категория, която обединява най-добрите характеристики на неръждаема стомана и алуминий, за да осигури отлична готварска ефективност. Със своето прецизно разпределение на топлината и издръжливост, De Buyer Affinity преосмисля начина, по който готвите и създавате в кухнята.

Колекцията De Buyer Affinity предлага широка гама от кухненско оборудване, включително сосници, тигани, соте тигани и много други. Всяко парче е изработено с грижа с многослойна конструкция, която включва вътрешен слой от неръждаема стомана и алуминиево ядро. Тази комбинация осигурява равномерно разпределение на топлината по повърхността на готвене, позволявайки точен контрол на температурата и постигане на оптимални резултати при готвене.

Една от характеристиките, които се открояват в De Buyer Affinity, е отличната му реакция на топлината. Алуминиевото ядро позволява бързо и равномерно абсорбиране на топлината, докато неръждаемата стомана на вътрешната страна осигурява хигиенична и лесна за почистване повърхност за готвене. Без значение дали пържите, сотирате или варите на слаб огън, De Buyer Affinity предлага отлична топлинна ефективност при всяка стъпка.

Издръжливостта на кухненските съдове от De Buyer Affinity е безпрецедентна. Конструкцията от неръждаема стомана е устойчива на деформации, надрасквания и корозия, осигурявайки дълготрайна ефективност дори в най-натоварените кухни. При правилна грижа, съдовете De Buyer Affinity ще бъдат вашите надеждни партньори в кулинарното приключение за много години напред.

Изживейте прецизността и надеждността на кухненските съдове De Buyer Affinity. Разгледайте нашата разнообразна гама продукти днес и повишете нивото на вашето готвене. С неговата отлична разпределение на топлината, издръжливост и професионална ефективност, De Buyer Affinity е перфектният избор за изискващи шефове и любители на готвенето, които ценят прецизността и качеството в техните кулинарни творения.