Done by Deer

Done by Deer съчетава простотата на датския дизайн и модерни лайфстайл продукти за семейства с бебета и малки деца. Разгледайте сервизите за хранене и играчите и се забавлявайте, докато декорирате детската стая, ядете и играете с детето си!
30 items total
Бебешка дрънкалка SEA JELLY, розова, Done by Deer DBD4323571
Up
More products

Направено от елен - обичано от децата и техните родители

Done by Deer е датска марка, превърнала се в синоним на стилни и функционални детски продукти. Компанията е основана през 2014 г. от Хелене Хьорт, дизайнер със страст към създаването на продукти, които биха се харесали както на децата, така и на родителите.

Името на компанията е вдъхновено от стихотворение на Ръдиард Киплинг, в което се разказва историята на малко слонче на име Тумай и неговата майка. В стихотворението изразът "направен от елени" се използва за описание на естествената красота на джунглата и Хелене Хьорт смята, че това чувство напълно отразява същността на нейната марка. Done by Deer бързо се превърна в любима на родители и деца по целия свят. Благодарение на минималистичната естетика, вниманието към детайлите, пастелните цветове и стремежа към качество е лесно да се разбере защо Done by Deer се превърна в марка за стилни и функционални детски продукти.

Направено от продукти и дизайн на елени

Done by Deer's - играчки, декор и място за съхранение на вещи в детската стая, детски прибори за хранене, спално бельо и продукти за кърмачки са проектирани така, че да бъдат едновременно визуално привлекателни и практични. Характерната естетика на компанията е минималистична и модерна, с акцент върху изчистените линии и приглушените цветове. Много от техните продукти са с игриви животински мотиви, които се харесват както на децата, така и на възрастните.

Едно от нещата, които отличават Done by Deer от другите марки детски стоки, е вниманието към детайлите. Всеки продукт е внимателно проектиран, за да бъде едновременно функционален и издръжлив, с характеристики като лесни за почистване материи и регулируеми ремъци, които растат заедно с детето.

Ангажиментът на компанията към качеството не е останал незабелязан от дизайнерската общност. През 2017 г. Done by Deer спечели наградата Red Dot Design Award за своя сервиз за хранене Yummy+, който беше похвален за своя "прост и практичен дизайн" и "висококачествени материали" Компанията също така е била представяна в многобройни издания за дизайн, включително Wallpaper*, Dezeen и Design Milk.

И така, защо децата и родителите обичат Done by Deer? За родителите това е комбинацията от стил и функционалност. Done by Deerпродуктите са не само визуално привлекателни, но и практични и издръжливи, което ги прави разумна инвестиция за заетите семейства. Дизайнът изглежда много добре в модерния интериор, което също е огромно предимство за всички родители, които държат на външния вид на дома си.

За децата игривите животински мотиви и ярките цветове правят продуктите на Done by Deer толкова привлекателни. От меките и пухкави играчки до цветните сервизи за хранене - всичко в Done by Deer е създадено, за да завладее детското въображение и да направи ежедневните дейности по-забавни.

Извършено от елен в Kulina

Kulina's клиентите харесват детските прибори за хранене, предлагани от Done by deer. Тарелките и купичките са практически нечупливи, а много от тях имат вендузи и отделения за разделяне на съставките. Всички те са с удобни за децата дизайни и модели. В Kulina ще откриете също така силиконови лигавници с джобове, детски прибори, чаши за пиене и комплекти контейнери за храна, които ще ви позволят да опаковате здравословни закуски за вашето дете по време на пътуване, в парка или на детската площадка. Имаме и играчки за малки