За любителите на градините

Popis
 

Подарък за любителите на градинарството

Подаръци за притежателите на градини, тераси и балкони. Оригинални и стилни джаджи за отглеждане на растения, декорация и осветление. От топ марки в бранша.

Чуруликане на птици директно на прозореца

Хранилки Eva Solo са оригинални и донасят природата пред прозорците на дома. Хранилките и поилките привличат малките птички, при това са проектирани така, че да може да бъдат прикрепени на прозорците. Така можете да наблюдавате птичките от близо. Чудесен подарък за всички, които обичат природата и за семейства с деца.

Popis Popis Popis

За любителите на цветята

Стайните растения са отново хит. Майките и бабите са ги обичали винаги, а милениалите се влюбиха в тях наскоро. Те правят домовете ни живи и красиви, особено когато прекарваме повече време в тях. Самополивните саксии са чудесен подарък за всички любители на стайните растения, независимо дали са начинаещи, или искат да осигурят на любимците си най-добрата грижа.

Popis
40 items total
Огнище и скара NERO M, Remundi
2 690 лв –9 %
2 424 лв
RMDI800704
Стойка за цветя KENA 41 см, светло сива, Blomus BM66023
Стойка за цветя KENA 80 см, бежова, Blomus
453 лв
BM66019
Лейка AQUASTAR 2л, бяла, Eva Solo
72 лв
ES568303
Мачете URBAN FARMER 18 см, Wüsthof
219 лв
WU1025247918
Лейка GLOBE 9л, тъмносива, Eva Solo
121 лв
ES568308
Къщичка за птици, висяща, Eva Solo
72 лв
ES571018
Стойка за цветя OBLONG 60 cм, оранжева, Hübsch HU21220
Стойка за цветя KENA 40 см, бежова, Blomus
329 лв
BM66022
Настолна камина SPIN 120, сребриста, Höfats HO00024
Хранилка за птици TUBE 34 см, висяща, Eva Solo ES571043
Градинска факла ORCHOS 154,5 cм, черна, Blomus BM65032
Настолна камина SPIN 120, черна, Höfats
442 лв
HO00019
Саксия за цветя LEGIO NOVA 15,5 cм, бяла, Eva Solo ES887298
Up
More products

Подаръци за собствениците на градини

Какво трябва да взема предвид, когато купувам подарък за любител на градината?

Намирането на идеалния подарък за градинар може да бъде предизвикателство, тъй като както няма две еднакви градини, така няма и двама градинари.

Подаряването на подаръци може да е трудно за човек, който прекарва свободното си време в градината. Може да имат всичко, от което се нуждаят, което затруднява намирането на подарък за тях, но ние сме тук, за да ви помогнем. За да помогнем на градината им да оживее, избрахме някои функционални, но и стилни градински декорации, градински инструменти и др.

Какво да подарите на човек, който обича градинарството?

В допълнение към горепосочените препоръки има още един път, по който можете да поемете, докато търсите подаръци за градинарство. A хранилка за птици може да бъде хубава идея, ако получателят иска да привлече диви животни в своя имот. Любителите на градината също обичат да имат хубави растения на закрито, така че можете да помислите за закупуване на саксия за цветя, красива лейка или стойка за цветя.

Как да изберем перфектния подарък? Какви аспекти трябва да вземете предвид, когато купувате подарък?

Изборът на идеалния подарък включва внимателно обмисляне на интересите, предпочитанията и повода на получателя. Ето кои са основните аспекти, които трябва да вземете предвид, когато купувате подарък:

 • Интереси на получателя: Приспособете подаръка към хобитата, страстите и дейностите на получателя. Подарък, свързан с нещо, което те обичат, показва, че сте положили усилия, за да изберете нещо значимо.

 • Повод: Помислете за причината за подаръка - дали става дума за рожден ден, годишнина, празник или специално събитие. Поводът може да ви насочи към подходящи варианти на подаръци.

 • Връзка: Връзката ви с получателя е от значение. Подаръкът за близък приятел може да се различава от този за колега или член на семейството.

 • Възраст: Възрастта на получателя може да повлияе на вида на подходящия подарък. Подаръците за деца, тийнейджъри и възрастни могат да се различават значително.

 • Персонализирано докосване: Персонализираните подаръци с името на получателя, инициалите му или специална дата могат да добавят уникално и сантиментално докосване.

 • Практичност: Помислете дали подаръкът ще бъде полезен в ежедневието на получателя. Практичните подаръци, които отговарят на техните нужди, могат да бъдат внимателни и ценени.

 • Качество: Изберете подарък с добро качество, който отразява вашата грижа и внимание. Добре изработените предмети са склонни да издържат по-дълго и да оставят положително впечатление.

 • Фактор на изненадата: Ако е възможно, добавете елемент на изненада или новост към подаръка. Нещо неочаквано може да направи подаръка още по-запомнящ се.

 • Сантиментална стойност: Подарък със сантиментална стойност, като например скъп спомен или вътрешна шега, може да създаде дълбока емоционална връзка.

 • Културна чувствителност: Съобразете се с културния произход и вярванията на получателя, за да сте сигурни, че подаръкът ви е подходящ и уважителен.

 • Етични съображения: Ако получателят има силни етични убеждения, изберете подарък, който съответства на неговите ценности, като например устойчиви продукти или продукти без жестокост.

 • Бюджет: Определете бюджет, който ви устройва, и изберете подарък в рамките на този бюджет. Обмислеността е по-важна от цената.

 • Избягвайте стереотипите: При избора на подарък избягвайте да разчитате на клишета или стереотипи. Помислете за отделния човек, вместо да разчитате на обобщения.

 • Карти за подаръци: Ако не сте сигурни в предпочитанията на получателя, подаръчна карта за любимия му магазин или ресторант му позволява да избере това, което би искал.

 • Представяне: Помислете как ще бъде представен подаръкът. Обмислената опаковка може да подобри цялостното преживяване.

Не забравяйте, че най-добрите подаръци показват, че сте отделили време да разберете и разгледате личността и предпочитанията на получателя. В крайна сметка мисълта и усилията, които стоят зад подаръка, го правят истински значим.