Подаръци под 80 лв.

Popis
 

Подаръци под 80 лв.

За приятели, колеги или просто за забавление. Подаръци, които са хубав спомен за времето, прекарано заедно.

47 items total
Термометър за месо SCALA, черен, WMF
45 лв –6 %
42 лв
WM0608636030
Ренде за джинджифил, WMF
43 лв
WM0644646030
Термометър за вино CLEVER & MORE, WMF
29 лв –20 %
23 лв
WM0658516030
Термометър за пържоли SCALA, WMF
45 лв –11 %
40 лв
WM0608676030
Кухненски таймер PREMIUM ONE, WMF
48 лв
WM0799766040
Мерителна чаша за алкохол LOFT BAR, WMF
54 лв
WM0600126030
Сироп карамел Nicolas Vahé, 250 мл
20 лв
NV104981101
Кутия за хапчета CHESTNUT, Alessi
57 лв
ALCHB01
Джобно ножче LUXURY, с дръжка от абанос, Laguiole LAGSDV-300626
Игра домино PLAY Printworks
33 лв
PRPW00509
Фотоалбум MOMENTS THAT MATTER, Printworks
53 лв
PRPW00529
Ключодържател PIP, Alessi
Ключодържател PIP, Alessi
На склад (8 бр.)
49 лв
ALFGO02
Сол с чили Nicolas Vahé, 315 г
24 лв
NV104981037
Ваза NONA, комплект 3 бр., Blomus
53 лв
BM65973
ACACIA Нож за сирене Nicolas Vahé, комплект от 3 NV106660090
Up
More products

Най-добрите нискобюджетни подаръци

Първото и най-основно правило при подаряването на подаръци е, че при избора на предмета трябва да имате предвид мислите и вниманието си, а не сумата, която харчите. Има много креативни и дори елегантни евтини подаръци, които можете да поднесете, независимо дали пазарувате за конкретен повод - например за Свети Валентин, или избирате подарък без специална причина.

Не е нужно да се разорявате, за да изберете идеалния подарък. С малко въображение и внимание можете да пазарувате незабравими подаръци на Kulina, които са едновременно евтини и смислени. Не забравяйте, че истинската стойност на подаръка се крие в неговото значение, а с тези предложения можете да подарите щастие, без да прекалявате.

Ако търсите евтини подаръци, проверете в следните категории:

Как да изберем перфектния подарък? Какви аспекти трябва да вземете предвид, когато купувате подарък?

Изборът на идеалния подарък включва внимателно обмисляне на интересите, предпочитанията и повода на получателя. Ето кои са основните аспекти, които трябва да вземете предвид, когато купувате подарък:

 • Интереси на получателя: Приспособете подаръка към хобитата, страстите и дейностите на получателя. Подарък, свързан с нещо, което те обичат, показва, че сте положили усилия, за да изберете нещо значимо.

 • Повод: Помислете за причината за подаръка - дали става дума за рожден ден, годишнина, празник или специално събитие. Поводът може да ви насочи към подходящи варианти на подаръци.

 • Връзка: Връзката ви с получателя е от значение. Подаръкът за близък приятел може да се различава от този за колега или член на семейството.

 • Възраст: Възрастта на получателя може да повлияе на вида на подходящия подарък. Подаръците за деца, тийнейджъри и възрастни могат да се различават значително.

 • Персонализирано докосване: Персонализираните подаръци с името на получателя, инициалите му или специална дата могат да добавят уникално и сантиментално докосване.

 • Практичност: Помислете дали подаръкът ще бъде полезен в ежедневието на получателя. Практичните подаръци, които отговарят на техните нужди, могат да бъдат внимателни и ценени.

 • Качество: Изберете подарък с добро качество, който отразява вашата грижа и внимание. Добре изработените предмети са склонни да издържат по-дълго и да оставят положително впечатление.

 • Фактор на изненадата: Ако е възможно, добавете елемент на изненада или новост към подаръка. Нещо неочаквано може да направи подаръка още по-запомнящ се.

 • Сантиментална стойност: Подарък със сантиментална стойност, като например скъп спомен или вътрешна шега, може да създаде дълбока емоционална връзка.

 • Културна чувствителност: Съобразете се с културния произход и вярванията на получателя, за да сте сигурни, че подаръкът ви е подходящ и уважителен.

 • Етични съображения: Ако получателят има силни етични убеждения, изберете подарък, който съответства на неговите ценности, като например устойчиви продукти или продукти без жестокост.

 • Бюджет: Определете бюджет, който ви устройва, и изберете подарък в рамките на този бюджет. Обмислеността е по-важна от цената.

 • Избягвайте стереотипите: При избора на подарък избягвайте да разчитате на клишета или стереотипи. Помислете за отделния човек, вместо да разчитате на обобщения.

 • Карти за подаръци: Ако не сте сигурни в предпочитанията на получателя, подаръчна карта за любимия му магазин или ресторант му позволява да избере това, което би искал.

 • Представяне: Помислете как ще бъде представен подаръкът. Обмислената опаковка може да подобри цялостното преживяване.

Не забравяйте, че най-добрите подаръци показват, че сте отделили време да разберете и разгледате личността и предпочитанията на получателя. В крайна сметка мисълта и усилията, които стоят зад подаръка, го правят истински значим.