Чиния за крем брюле 12 см, комплект 2 бр., бургундско червено, Emile Henry

Code: EH344013
39 лв –28 %
Чиния за крем брюле 12 см, комплект 2 бр., бургундско червено, Emile Henry
39 лв –28 % 28 лв
На склад (13 бр.)

Комплектът включва 2 чаши

Detailed information

Product detailed description

Купата за крем брюле е идеална за приготвяне и сервиране на крем брюле, но, разбира се, може да се използва и за сладолед, различни мусове, компоти и др. Благодарение на елегантната си форма и цвят тя ще бъде украшение на вашата дъска.

Благодарение на технологията High Resistance®, Emile Henry съдовете за готвене са устойчиви на удари и надраскване, така че можете не само да печете, но и да порционирате и сервирате храната си. Всички контейнери могат да се използват в микровълнова печка. След изваждане от фризера , можете веднага да поставите съдовете Emile Henry във фурната или микровълновата печка. Този кухненски съд не е предназначен за използване върху директни източници на топлина, като газови или електрически котлони. Всички съдове са подходящи за миене в съдомиялна машина. Той издържа на температури до 250 °C.

Знаете ли, че...?

Emile Henry е традиционна френска марка и доставя на домакинствата качествена бургундска керамика от 1850 г. . Всички продукти в по-голямата си част са ръчна изработка, така че всяко изделие е оригинал. Маркировка с печат от долната страна, напр. JN3 не е номерът на вашата кана или калъп, а подписът на майстора и мимолетен спомен за момента, в който продуктът е създаден в Марсиньи, Франция.

Additional parameters

Category: Рамекини
Weight: 0.45 kg
Цвят: Червен
Материал: Керамика
Размери: 13 cm
Вид / Тип: Съд за печене
Серия: Emile Henry Burgundy
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: