Чаша за червено вино SALUTE BURGUNDY, комплект 4 бр., 810 мл, Spiegelau

Code: SP4720170
Brand: Spiegelau
58 лв –24 %
Чаша за червено вино SALUTE BURGUNDY, комплект 4 бр., 810 мл, Spiegelau
58 лв –24 % 44 лв
На склад (17 бр.)

Salute! Тост, който ще чуете в италиански ресторант в центъра на Рим и в кухнята на неаполитанска къща по време на семейна вечеря. С вкусните кристални чаши от серията Salute на баварските стъкларски заводи Spiegelau , няма нищо по-лесно от това да отворите бутилка хубаво вино с приятели и да оставите вечерта да тече свободно. Наздраве!

Detailed information

Product detailed description

Salute! Тост, който ще чуете в италиански ресторант в центъра на Рим и в кухнята на неаполитанска къща по време на семейна вечеря. С вкусните кристални чаши от серията Salute на баварските стъкларски заводи Spiegelau , няма нищо по-лесно от това да отворите бутилка хубаво вино с приятели и да оставите вечерта да тече свободно. Наздраве!

 • Чаша за червено вино Burgundy Salute с голям обем от 810 ml
 • Широко тяло в бургундски стил за открояване на всички аромати и букет от вина
 • Подходящ за остарели червени вина като бургундските
 • За сортове като Pinot Noir или Gamay
 • Дълготраен блясък и голяма издръжливост на буркана
 • Универсална употреба: за домашни барове и ресторанти
 • Искрящо, прозрачно кристално стъкло
 • Повишена устойчивост на счупване
 • 100% безопасни за миене в съдомиялна машина
 • Щадящи за околната среда

Внимание: За да извлечете максимална наслада, никога не си сипвайте повече от 150 мл вино в чашата!

Новата серия чаши за вино Salute е с класически, непреходен дизайн и висока дръжка. Чашите от тази серия ще подхождат с вкус на всяка маса и ще ви гарантират, че ще се наслаждавате на доброто вино със стил. Високият гланц и издръжливостта на чашите ги правят много подходящи за универсална употреба както у дома, така и в ресторанти. Ненатрапчивият дизайн на серията Salute ще добави елегантен щрих към всеки стил на вашата трапезария, домашен бар, винарна или ресторант.

Spiegelau чашите за вино са специално разработени в сътрудничество със световноизвестни сомелиери и собственици на първокласни ресторанти. Формата, височината или диаметърът на чашата играят важна роля за развитието на характера и букета на виното и за вашето максимално удоволствие.

 • Финият, лазерно изрязан ръб насочва потока на виното
 • Приятен и безопасен контакт с устните ви
 • Безцветна, прозрачна чаша за визуално представяне на виното
 • Перфектната връзка между основата и чашата намалява риска от счупване
 • Гладка основа за уникално усещане при допир
 • Подсилена основа
 • С плоска основа без остри ръбове за елегантен външен вид и по-голяма стабилност

Германската марка Spiegelau , с почти 500-годишна традиция в производството на кристал, предлага широка гама от чаши за вино, за дегустация, специални чаши за определени видове спиртни напитки или такива за безалкохолни напитки за ежедневна употреба. Марката обаче е особено известна с уникалните си чаши за бира. Асортиментът включва също така набор от декантери и кани

Първокласното качество на чашите Spiegelau се гарантира от комбинация от производствени процеси и техническо ноу-хау. Стъклата са изключително издръжливи: независима лаборатория гарантира, че дори след 1500 цикъла в съдомиялна машина, те остават без драскотини и повреди и не губят блясъка си.

Зад дългия живот и устойчивостта на счупване на стъклата до голяма степен се крие така нареченият процес Platinum Glass. По време на производствения процес разтопеното стъкло преминава през покрити тръби, за да се отстранят всички примеси и неравности. Резултатът от тази сравнително скъпа технология е стъкло, което забележително съчетава елегантност, функционалност и издръжливост.

Всички чаши Spiegelau са изработени от висококачествен кристал със специален състав, който гарантира дълга издръжливост, устойчивост на миене в съдомиялна машина и счупване, както и по-голям блясък в сравнение с чашите, изработени от по-евтини варианти на стъкло.

Additional parameters

Category: Чаши за вино
Weight: 1.2 kg
Материал: Стъкло
Бройки в комплекта: 4 бр.
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Spiegelau Salute
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: