Чаша за дълги напитки VINO GRANDE, комплект 4 бр., 375 мл, Spiegelau

Code: SP4510279
Sale Sticker
Brand: Spiegelau
92 лв –33 %
Чаша за дълги напитки VINO GRANDE, комплект 4 бр., 375 мл, Spiegelau
92 лв –33 % 61 лв
На склад (4 бр.)

Vino Grande или, в превод от италиански, голямо, великолепно вино. Професионалните чаши за вино от тази успешна серия с право се ценят и уважават от истинските ценители, тъй като отговарят на най-строгите изисквания на всички любители на виното.

Detailed information

Product detailed description

Vino Grande или, в превод от италиански, голямо, великолепно вино. Професионалните чаши за вино от тази успешна серия с право се ценят и уважават от истинските ценители, тъй като отговарят на най-строгите изисквания на всички любители на виното.

Vino Grande е серия от специфични форми на чаши за отделни вина и много други напитки, както и други изделия от стъкло, които несъмнено ще харесате заради техните достойнства.

 • Чаша за дълго питие Vino Grande без дръжка (тумблер) с обем 375 ml
 • Елегантност, съчетана с максимална функционалност и качество
 • Серията е популярна в първокласни ресторанти, хотели и винени магазини
 • Точно толкова, колкото е необходимо за типичните напитки за лонг дринк и хайбол
 • Kuba Libre, Bloody Mary, Tequila Sunrise, Sex on the Beach
 • Scotch & Soda, Gin & Tonic и много други
 • Подходящ също за вода, сок и много други напитки
 • Искрящо, прозрачно кристално стъкло
 • Повишена устойчивост на счупване
 • 100% безопасни за миене в съдомиялна машина
 • Щадящи за околната среда

"Умните" чаши Vino Grande умело съчетават дизайн с качество и издръжливост дори при много честа употреба, което ги прави популярни в гастрономическата индустрия. Устойчивостта на стъклата се увеличава, наред с другото, от факта, че стените на стъклата са малко по-дебели, отколкото при други серии. Милиони са продадени по целия свят! През последното десетилетие серията Vino Grande е популярна в най-добрите ресторанти, хотели и магазини за вино по целия свят.

Германската марка Spiegelau , с почти 500-годишна традиция в производството на кристал, предлага широка гама от чаши за вино, за дегустация, специални чаши за определени видове спиртни напитки или такива за безалкохолни напитки за ежедневна употреба. Марката обаче е особено известна с уникалните си чаши за бира. Асортиментът включва също така набор от декантери и кани

Първокласното качество на чашите Spiegelau се гарантира от комбинация от производствени процеси и техническо ноу-хау. Стъклата са изключително издръжливи: независима лаборатория гарантира, че дори след 1500 цикъла в съдомиялна машина, те остават без драскотини и повреди и не губят блясъка си.

Зад дългия живот и устойчивостта на счупване на стъклата до голяма степен се крие така нареченият процес Platinum Glass. По време на производствения процес разтопеното стъкло преминава през покрити тръби, за да се отстранят всички примеси и неравности. Резултатът от тази сравнително скъпа технология е стъкло, което забележително съчетава елегантност, функционалност и издръжливост.

Всички чаши Spiegelau са изработени от висококачествен кристал със специален състав, който гарантира дълга издръжливост, устойчивост на миене в съдомиялна машина и счупване, както и по-голям блясък в сравнение с чашите, изработени от по-евтини варианти на стъкло.

Additional parameters

Category: Високи стъклени чаши
Weight: 1.07 kg
Материал: Стъкло
Бройки в комплекта: 4 бр.
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Spiegelau Vino Grande
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: