Кухненски рендета

44 items total
Ренде с ръчно завъртане GOURMET, WMF
99 лв
WM1874216040
Ренде BUCKET, неръждаема стомана, Eva Solo ES567125
Ренде за джинджифил, WMF
43 лв
WM0644646030
Ренде мандолина GOURMET, Microplane
61 лв
MI45044
Ренде за сирена PROFI PLUS, WMF
56 лв –17 %
46 лв
WM1871376030
Ренде мандолина, WMF
58 лв –13 %
Ренде мандолина, WMF
На склад (1 бр.)
50 лв
WM0644306030
Ренде за рязане на ленти GOURMET, Microplane
62 лв
MI45041
Ренде мандолина MULTI-GRILL, Joseph Joseph
47 лв –17 %
39 лв
JS20141
Ръчно кухненско ренде INGENIO, Tefal
31 лв –12 %
27 лв
TEFK2070714
Up
More products

Кухненско ренде - вашият незаменим инструмент за приготвяне на храна

Ръчни кухненски рендета

Рендето е кухненски инструмент със заострени отвори, който обикновено се използва за настъргване на зеленчуци, сирене, лимонова или портокалова кора (за получаване на кора), подправки (джинджифил, чесън или индийско орехче), а може да се използва и за настъргване на други меки храни (например масло ). Това е основно кухненско изделие, което се използва много често във всяка кухня заедно със спирализатора или резачката за мандолина.

Как да осигуря безопасност при използването на рендето?

Въпреки че настъргването е много по-безопасно от рязането на месо с нож, трябва да се внимава при използването му. Можете да използвате защитни покрития за пръстите си, а нашите рендета съдържат гумени тапи в долната част или по ръбовете, за да се предотврати нежелано изплъзване.

Какви рендета мога да избирам?

Съществуват различни видове кухненски рендета и изборът им зависи от резултата, който искате да постигнете, и от храната, която искате да настържете.

Многостранни рендета: Този вид рендета обикновено имат четири повърхности на остриетата с различни видове отвори (големи, по-малки, грапави, режещи). Дръжката в горната част осигурява здрав захват, а различните повърхности за настъргване правят този тип ренде универсален кухненски инструмент.

Плоско ренде: Този тип ренде (наричано още кутийно ренде) е много лесно за използване, тъй като е плоско, лежи добре върху всяка купа и се съхранява най-лесно. Той има една решетъчна плоча със сравнително голяма решетъчна повърхност.

Zester: Наричано още цитрусов зестер или лимонов зестер, това е тясно ренде за настъргване на кора от лимони и други цитрусови плодове, но е много полезно и за настъргване на чесън, джинджифил, индийско орехче или твърдо сирене като пармезан.

Барабанно ренде: Барабанното ренде със сменяеми барабани за фино или грубо настъргване е идеален инструмент за настъргване на по-големи количества сирене, моркови, краставици, картофи, тиквички или шоколад. Храната се поставя в барабана и се настъргва, като се върти дръжката.

Кухненски рендета, налични в Kulina

В Kulina предлагаме голям избор от кухненски рендета от реномирани производители, включително Microplane, WMF, и Fiskars.

Microplane рендетата са известни в цял свят и се използват от най-добрите готвачи и в най-добрите ресторанти. Microplane вероятно това е едно от най-популярните рендета в целия свят, затова се уверете, че го имате в кухнята си.

А ако трябва да настържете по-голямо количество храна, можете да използвате някой от нашите кухненски роботи или електрически резачки и дробилки.