Нож за хляб Zwilling

4 items total
Нож за сладкиши TWIN GRIP 11 cм, Zwilling
33 лв
ZW38726110
Нож за хляб FIVE STAR 20 cм, Zwilling
209 лв –10 %
188 лв
ZW30046201
Нож за сладкиши GOURMET 26 cм, Zwilling
136 лв –8 %
125 лв
ZW36122261
Нож за хляб FOUR STAR 20 см, Zwilling
209 лв –24 %
158 лв
ZW31076201

✓ Премиум ножове за сладкиши на Zwilling
✓ Най-високо качество, издръжливост и изключително остри остриета
✓ Ножове както за домашни готвачи, така и за професионалисти
✓ Немската марка Zwilling - традиция в съчетание с иновации

Премиум марката Zwilling се гордее с висококачествените си назъбени остриета, които се закаляват при производството чрез замразяване по технологията FRIODUR® за по-голяма твърдост, издръжливост и устойчивост на корозия. Ергономичните дръжки са изработени от висококачествена синтетика с апликация от неръждаема стомана.

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, която е една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана по-специално в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Гамата на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски прибори и аксесоари за ножове.
Запознайте се със света на сладкарските ножове на Zwilling, където прецизността се съчетава с гъвкавостта. Нашата колекция предлага разнообразна гама от висококачествени ножове за хляб, които са от съществено значение за всяка кухня.

Ножовете за хляб на Zwilling са известни с изключителната си изработка и производителност. Тези ножове режат без усилие хрупкави хлябове и крехки сладкиши, като осигуряват перфектни филийки всеки път.

Изберете от различни размери и дизайни, които да отговарят на вашите кулинарни нужди и предпочитания. Независимо дали се нуждаете от класически назъбен нож за хляб, или от модерен, елегантен вариант, ние имаме перфектния инструмент за вашата кухня.

Ергономичните дръжки на ножовете за хляб на Zwilling осигуряват удобство и контрол, което прави рязането на хляб лесно. С тези ножове в ръка можете лесно да създавате филийки, подходящи за печене.

Инвестирайте в най-доброто за вашата кухня и повишете нивото на рязане на хляб. Както професионалните пекари, така и домашните готвачи се доверяват на ножовете за хляб на Zwilling заради тяхното превъзходно качество и ефективност.

Обновете кухненските си принадлежности и разгледайте нашата колекция от ножове за хляб на Zwilling още днес. Открийте идеалния нож, който ще ви помогне да постигнете перфектни филийки хляб за сандвичи, препечени филийки и др.