Подноси за торти

9 items total
Гребло за торта NUOVA, WMF
Гребло за торта NUOVA, WMF
На склад (18 бр.)
25 лв
WM1291486040
Гребло за торта DAILY 25 см, Nicolas Vahé
14 лв –14 %
12 лв
NV160670017
Лъжица за торта Soho, Zwilling
83 лв –14 %
71 лв
ZW7031057
Гребло за торта B BOIS, de Buyer
53 лв –20 %
42 лв
DB270108
Кухненска шпатула FKOFFICIUM, de Buyer
71 лв –36 %
45 лв
DB423600
Гребло за торта STELLA, Blomus
68 лв
BM63955

Сервизи за торти - сервирайте тортите си като кралица

Какво е сървър за торти?

Сервизът за торти е вид прибори за сервиране, които се използват за сервиране, а понякога и за рязане на торти. Той има дръжка и триъгълно острие, разположено малко по-ниско от дръжката. Тази форма улеснява потребителя да плъзне острието под парче торта и да го повдигне.

Сервизът за торта обикновено е изработен от неръждаема стомана, а понякога и от сребърно покритие, дърво или пластмаса. Ако купувате цял комплект прибори за хранене, в него може да намерите и сервиз за торта, тъй като това е един от основните инструменти за сервиране на масата.

За какво можете да използвате сървър за торти?

Сервизите за торти могат да се използват не само за сервиране на торти от поставка за торти в чиния, но и за изваждане на парчета торта от форма за печене, за сервиране на тарталети, лазаня или риба.

Сервизите за торти се предлагат в различни дизайни, модели и размери, а в Kulina, ще откриете страхотни сервизи от такива марки като WMF или Zwilling.

Как да разрежете и изпечете тортата си лесно и елегантно?

Ако искате да нарежете и сервирате домашно изпечената торта, първо я нарежете с остър нож. Можете да разрежете тортата с готварски нож или да използвате специален сладкарски нож с дълго острие, който е идеален за рязане на големи торти за рожден ден или многослойни торти.

Преди да започнете да режете тортата, поставете ножа за секунда във висока чаша или кана, пълна с гореща вода, или го поставете под гореща течаща вода. Подсушете добре ножа и нарежете филийките, докато ножът е все още леко топъл на пипане. По този начин ще разрежете глазурата като масло.

Уверете се, че сте разрязали тортата точно и че сте разрязали дъното на тортата добре и докрай.

Използвайте сервиза за торта, за да прехвърлите парчетата торта върху поставка за торта или направо върху чиниите за торта. Уверете се, че разполагате с десертни вилици, за да поднесете сладки изкушения на гостите си.