Комплекти десертни вилици

2 items total
Комплект вилици за десертт NUOVA, 6 бр., WMF WM1291666046
Вилица за десерт STELLA, комплект 4 бр., Blomus BM63950

КомплектиВилица за десерт - идеалният начин да се насладите на десерта си

Какво представляват комплектите вилица за десерт ?

Комплектът вилица за десерт е задължителен за всеки дом, тъй като е идеален за сервиране и консумиране на малки, деликатни десерти като плодове, торти и сладкиши. Това е част от приборите за хранене, които красиво се съчетават със сервизи за торти или стойки за торти.

Как да избера комплект вилица за десерт ?

При избора на вилица за десерт трябва да се вземат предвид фактори като материал, дизайн и брой вилици в комплекта.

За направата на десертни вилици често се използва неръждаема стомана, която е най-устойчивият материал и най-евтиният в сравнение с алтернативи като златото. Някои комплекти десертни вилици имат семпъл дизайн, а други - по-сложен. Изберете стил, който ви харесва и който се съчетава с интериора на трапезарията ви.

Трябва да вземете предвид и броя на вилиците в комплектите, които купувате. В нашата оферта ще откриете комплекти от 6 и 12 части от такива производители като WMF.

Как да се грижа за десертните си вилици?

Ние осъзнаваме стойността на удобството в забързаното ни ежедневие. Затова нашите комплекти вилица за десерт са проектирани така, че да бъдат едновременно привлекателни и лесни за почистване. Тъй като са изработени от неръждаема стомана, те не корозират и не потъмняват и ще запазят блестящия си блясък в продължение на много години.

Просто ги измийте на ръка в топла вода с лек сапун и след това ги подсушете напълно с кърпа за чай. Съдовете за хранене могат да се повредят от съдомиялните машини, затова е по-добре да избягвате използването им, ако това е възможно. Вилиците за десерт трябва да се съхраняват на хладно и сухо място, когато не се използват. Това ще намали вероятността от ръждясване или потъмняване. Вилиците трябва да се съхраняват в шкаф или в чекмедже за прибори за хранене. С тях вилиците ви са винаги готови за употреба.

Как да се грижа за вилица за десертнеръждаема стомана?

След като си купите комплект вилица за десерт на Kulina и започнете да го използвате, е важно да разберете как да се грижите за него. Някои основни съвети, които важат и за други комплекти прибори за хранене, включват:

  • Един от най-добрите подходи за почистване на десертни вилици от неръждаема стомана е миенето на ръка.
  • След почистването е важно да изплакнете добре вилицата, за да се отървете от остатъците от сапун.
  • Винаги трябва да подсушавате вилицата веднага след измиване с нежна кърпа.
  • В крайна сметка, когато не се използва, съхранявайте вилицата на сухо място, за да намалите вероятността от корозия.

Можете да пазарувате и комплекти прибори за хранене, комплектичаена лъжичка и пръчици за хранене.