Подарък за нея

Popis

Подарък за нея

Подарък за половинката, приятелка, майка - за уютен дом и радост от готвенето. Разгледайте предложенията на Кулина за подаръци за удоволствие.

Време за себе си

Дайте й време за себе си. Време за релакс - във ваната, с чаша вино и свещи. Време за красота - с редовни ритуали за маникюр и грижа за тялото.

Popis Popis Popis

Ароматна градинка в кухнята

Пресни билки през всички сезони. За готвене, но и за релакс. Чаят от прясна мента или маточина успокоява след натоварен ден, пълен със задължения. А самополиващият се комплект от WMF се грижи за билките почти сам.

Popis

Когато печенето е истинска радост

За всички любители на печенето и дома, ухаещ на сладкиши или бавно печено месо, тези 3 емблематични продукта обикновено са мечтаното обурудване: кухненски робот KitchenAid, чугунена тенджера Staub и керамична форма Emile Henry. Изберете вида и цвета, които ще подхождат на нейната кухня.

Popis Popis

Оригинална дрънкулка, която ще припомня за своя дарител

Накарайте я да се усмихне с предмет, който ще държи в ръце всеки ден. Оригинален ключодържател или кукичка за чанта ще я придружават навсякъде, заедно със спомена за Вас.

Popis

За режима за пиене, здраве и релакс

Коледа е повод за специален подарък. Тя е любител на чая? Зарадвайте я с луксозна кутия с органични смеси чай от френската марка Kusmi Tea. Комплектът включва популярният коледен чай и термос. Черният чай Tsarevna ще я плени с аромата си на портокал, ванилия и кардамон. Плодово-билковият Glogg с каркаде, касис и канела напомня греяно вино. Дава предимство на здравословния начин на живот? Тогава ще я зарадва някоя от практичните термочаши или бутилки за вода.

Popis PopisPopis