Подарък за него

Popis

Подарък за него

Подарък за половинка, брат или баща, които ценят качеството. Забравете за инфантилните чорапи и уж секси шортките и се вдъхновете от идеи за подаръци, които ще го накарат да се почувства като истински мъж.

Всеки истински мъж се нуждае от нож

Независимо дали в джоба или в кухнята. Под елхата трябва да има истински кинжал. Или направо сабя? Сабражът може да се превърне в акцента на новогодишната нощ тази година. Джобно ножче ще използва както планинар, така и любителят на къмпингуване или мениджър, изберете просто неговия стил.

Popis
Popis Popis Popis

Прекрасни пържоли

Комплект ножове за пържоли или прибори са чудесен избор за всеки любител на барбекю. Край на трудоемкото рязане на месо в чинията - острите назъбени ножове ще го нарежат раз-два.А вилиците с изключително остри върхове ще пробият аспержи или боб като нищо. Освен това в дървената подаръчна кутия приборите не се допират и не могат да се надраскат.

Popis

Приготвянето на месо е фасулска работа
(ако си го измерите)

Този термометър за месо е хит в Кулина. И не е чудно. Той е умен наистина. С разширен обхват на Bluetooth до 50м. можете да следите месото дори в мазето или в градината и може да използвате ръчен или автоматичен режим - или изберете вида месо в автоматичната настройка, или задайте температурата и времето точно по Ваш вкус. Идеален подарък за всички перфекционисти.

Popis Popis Popis

Патронката е подобно оборудване като джобното ножче. Може да звучи като клише, но има ситуации в живота, когато този комплект за първа помощ е спестил много нерви и спасил много бракове. Също толкова популярен подарък са аксесоарите за домашен бар като шейкъри, чаши или съставки за коктейли.

 

Popis

Емблематична кафемашина

Първата машина за еспресо се появява на бял свят през 1905г. в Италия (как иначе). Красивите лостови кафемашини La Pavoni са не само традиционен начин за приготвяне на кафе, но преди всичко бижу в дома на собственика си. Скоростта, с която водата преминава през кафето е изцяло във Вашите ръце, т.е в лоста. Което е не само традиционно, но гарантира, че Вашето кафе ще е точно по Ваш вкус.