Подаръци за тези, които имат всичко

Popis

Подаръци за тези, които имат всичко

Познавате ли тази група хора, които вече имат всичко или пък от нищо нямат нужда? Те са начело в класацията на коледите “любимци”.Ние от Кулина си блъскахме ума вместо Вас и ето го нашия списък с подаръци, които имат силата да усмихнат дори най-големите скептици, практици или капризници.

 

Нечупливи? Сериозно? А може ли да ми покажете?

Говори се, че чашите никога не стигат. Просто защото продължават да се чупят, но не е наложително. Чашите, изработени от издръжлива, екологична пластмаса, изглеждат красиво и освен това санечупливи. Произведени са от немската марка Koziol която създава 100% устойчиви продукти за ежедневна употреба.Независимо дали торнадо или деца преминат през къщата на получателя, той ще бъде подготвен. Ако, от друга страна, ви е грижа за бъдещето на стъкларската индустрия, можете да изберете вариант, който е чуплив (в скучай, че се стремите сериозно). Мислим просто за всички :-)

Popis Popis Popis

Такава дреболия...

Тези продукти са създадени от водещи световни дизайнери за италианската марка Alessi. С цел да забавляват, да провокират, но най-вече да не са “само за шоу”. Така че - за какво е полезен бобърът днес? Мощният хромиран бобър захапва молива Ви и няма да го пусне, докато не стане остър като бръснач. Обикновеният молив все още е на мода, както и бобърърт.Разгледайте и други екстри за офиса.

Popis

Punk is not dead

Пънкът не е мъртъв. И Вие можете да се почувствате като бунтар(ка), когато наливате любимата си напитка след тежък ден в серията чаши Nachtmann Punk. Британската студентка по дизайн Анке Бухман проектира тази успешна колекция за немска фабрика за стъкло като част от програмата NextGen. Малките пирамидки, типични за пънкарските бижута, придават на традиционното стъкло нетрадиционен заряд.

Popis

Не Ви трябват. Искате ги.

Качествени кухненски ножове вече има. Как иначе. Но има ли сабя?? За какво Ви е сабя? За сабраж, разбира се. Ако искате да предизвикате възторг в отбора си ( независимо дали в съблекалнята или пред група костюмари) няма да отваряте шампанско просто така.

Прекрасните ножове обикновено пленяват сърцето и на най-практичните хора. Може би и той тайно ги разглежда, но сам не би ги купил, затова Вие (също като Дядо Коледа) сте тук. В категорията “сериозно не ми трябва” са и ножовете за пържоли. Точно над тях практичните се двуомят. Изпробват ли ги веднъж обаче, никога повече няма да “бодат” пържолите с приборен нож.

Popis PopisPopis