Резачки за яйца

4 items total
Слайсер за яйца, WMF
65 лв –15 %
Слайсер за яйца, WMF
На склад (22 бр.)
55 лв
WM0634306040
Резец за яйца, WMF
Резец за яйца, WMF
На склад (23 бр.)
22 лв
WM1882556030
Слайсер за яйца INGENIO K2073514, Tefal
29 лв –6 %
27 лв
TEFK2073514

Резачки за яйца - за равномерно и перфектно нарязани яйца

Какво представлява резачката за яйца?

Резачката за яйца е кулинарен инструмент, който се използва за бързо и равномерно нарязване на обелени твърдо сварени яйца на равномерни филийки. Обикновено се състои от рамка, изработена от пластмаса, неръждаема стомана или метал, с няколко телени остриета, които обикновено се притискат към яйцето. За бързо, перфектно и безпроблемно варене на яйца, използвайте един от електрическите котлони за яйца на WMF, а след това нарежете перфектно сварените яйца с помощта на резачка за яйца!

Какви са основните ползи от притежаването на машина за рязане на яйца?

Спестяването на време е едно от основните предимства на употребата на машина за рязане на яйца. Тя е значително по-бърза от употребата на нож, за да нарежете твърдо свареното яйце бързо и без усилие само за няколко секунди. Ако бързате или ви се налага да приготвяте много ястия с яйца, този инструмент ще ви бъде много полезен.

Използването на машина за рязане на яйца също така гарантира, че всички резени са еднакви, което е невероятно предимство. Това е изключително важно за рецепти като яйчена салата и сандвичи, особено ако сервирате яйца на гостите си. Резецът за яйца гарантира, че всяко парче е с еднакъв размер, което изглежда чудесно в чинията.

Резачките за яйца също така са изключително лесни за употреба и се почистват лесно. Всеки може да ги използва, тъй като са безопасни, лесни за употреба и не изискват специфични знания или умения.

Какво още може да се реже с резачка за яйца?

Основното предназначение на уреда за рязане на яйца е да нарязва сварените яйца на филийки. Този кухненски уред обаче има и други приложения.

Освен яйца, с резачката за яйца могат да се режат и меки храни като гъби, ягоди, киви и авокадо. Уверете се, че храната се вписва точно в камерата за яйца.

Боровинките, малините и чери доматите също са примери за плодове и зеленчуци, които могат да бъдат намачкани с уред за рязане на яйца. Просто поставете изделието в резачката и натиснете жицата, за да нарежете храната.

Ако понякога предпочитате яйцето да се сервира цяло, а не нарязано, тогава трябва да разгледате нашата колекция от стойки за яйца за елегантно поднесена закуска.

В Kulina ви предлагаме селекция от висококачествени резачки за яйца от известни производители като WMF.