Шпатула за лазаня Nuova WMF

Code: WM1291966040
Brand: WMF
42 лв
На склад (>5 бр.)

Благодарение на широката форма на шпатулата за лазаня Nuova , можете безопасно да пренасяте парчетата пица или лазаня в чинията си.

Detailed information

Product detailed description

Благодарение на широката форма на шпатулата за лазаня Nuova , можете безопасно да пренасяте парчетата пица или лазаня в чинията си.

Благодарение на изтънчения си дизайн специалните прибори за хранене от серията Nuova от висококачествена неръждаема стомана Cromargan® с полирано покритие улесняват ежедневните дейности и освен това са красиви на вид. Очарованието на серията Nuova се крие в целостта и приемствеността на формите, отделните части на приборите за хранене си пасват идеално. Дизайнерите Юта Кейл и Андре Стокър са ги дарили с привлекателен и непреходен дизайн , който е подходящ както за празнични поводи, така и за ежедневна употреба.

Приборите за хранене са изработени от висококачествена неръждаема стомана Cromargan® , която съдържа 72% стомана, 18% хром и 10% никел. Това е издръжлив, некорозионен материал, устойчив на хранителни киселини. Cromargan® е красив, лъскав и лесен за почистване. Приборите за хранене могат да се мият в съдомиялна машина.

Additional parameters

Category: Прибори за сервиране на храна
Weight: 0.18 kg
Вид / Тип: Кухненски прибори
Серия: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: