Лъжица за сос PROFI PLUS 6,5 cм, WMF

Code: WM1871036030
Brand: WMF
53 лв –9 %
Лъжица за сос PROFI PLUS 6,5 cм, WMF
53 лв –9 % 48 лв
На склад (11 бр.)

Черпак за сосове Profi Plus ? 6,5 см се използва за сосове или дресинги. Лъжицата за загребване в края на дръжката е идеална за загребване на сосове или дресинги и сервирането им. Лопатката за сосове е предназначена за сервиране на масата и може лесно да дозира дори малки количества сосове и да ги разпределя в чиниите.

Detailed information

Product detailed description

Черпакът за сосове Profi Plus ⌀ 6,5 см се използва за сосове или дресинги. Лъжицата за загребване в края на дръжката е идеална за загребване на сосове или дресинги и сервирането им. Лопатката за сосове е предназначена за сервиране на масата и може лесно да дозира дори малки количества сосове и да ги разпределя в чиниите.

В серията "Profi Plus" има над 100 различни кухненски помощници, които отговарят на най-високите изисквания на професионалните кухни. Здравата конструкция от висококачествен Cromargan® (неръждаема стомана 18/10) е напълно стабилна и издръжлива, водоустойчива и гарантирано подходяща за миене в съдомиялна машина - просто неразрушима. Изтънченият и непреходен дизайн подхожда на всяка модерна кухня.

Additional parameters

Category: Кухненски черпаци
Weight: 0.16 kg
Вид / Тип: Кухненски прибори
Серия: WMF Profi Plus
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: