Външни соларни лампи

13 items total
Соларен фенер 30 см, черен, Eva Solo
200 лв –9 %
181 лв
ES571316
Външна соларна лампа SUNLIGHT, Eva Solo
194 лв –6 %
181 лв
ES571338
Соларен фенер, 43 см, черен,Eva Solo
308 лв
ES571317
Градинска лампа SUNLIGHT 37 см, сива, Eva Solo ES571372

Соларни лампи за външно осветление - използвайте силата на слънцето, за да осветите външното си пространство

Какви са предимствата на използването на LED задвижвани със слънчева енергия външни лампи?

Както ще видите на нашия уебсайт, ние предлагаме много слънчеви лампи с нискоемисионни диоди (LED) поради различните предимства, които те предлагат, някои от които са посочени по-долу.

LED слънчевите лампи използват силата на слънцето за производство на електроенергия, като свеждат до минимум зависимостта от конвенционалните енергийни източници. Освен това те са екологични и енергийно ефективни. Те намаляват разходите в дългосрочен план, тъй като не се нуждаят от сметки за електроенергия и изискват ниска поддръжка. Освен това те имат по-дълъг живот и предлагат ясно, концентрирано осветление, което подобрява сигурността и безопасността на открито. Можете лесно да ги поставите навсякъде навън, тъй като не се нуждаят от електрическа връзка и се монтират лесно. Като намалява въглеродните емисии и насърчава използването на възобновяема енергия, LED помага за устойчивото бъдеще на външното осветление, захранвано със слънчева енергия.

Тези външни соларни лампи улавят слънчевата енергия през деня и я използват за захранване на светлината през нощта. Затова те са идеални за освежаване на откритите пространства.

Те са екологични и са практично решение за външно осветление, тъй като са автономни и не се нуждаят от електрическо окабеляване или връзка с източник на захранване.

Външните слънчеви лампи могат да се използват и за редица други дейности на открито, като например къмпингуване, походи или събирания в задния двор.

Нуждаят ли се слънчевите лампи от пряка слънчева светлина?

Слънчевите панели работят най-добре, когато са изложени на пряка слънчева светлина, но функционират и в облачни дни и дори на частична сянка. Фотоните, необходими за създаването на електричество, съществуват както при пряка, така и при непряка слънчева светлина, което прави възможно функционирането на соларните външни осветителни тела дори когато няма пряка слънчева светлина.

Ако искате да добавите нещо ново към градинската си обстановка, можете да пазарувате и външни фенери, външни настолни лампи и градински факли.