WOLL Titanium Nowo Induction

29 items total
Тенджера TITANIUM NOWO 24 см, индукция, WOLL
253 лв
WL124IL
Уок TITANIUM NOWO 36 см, за индукция, WOLL
300 лв –18 %
244 лв
WL1136IL
Уок TITANIUM NOWO 32 см, за индукция, WOLL
291 лв
WL1132IL
Уок TITANIUM NOWO 36 см, титан, WOLL
305 лв –7 %
282 лв
WL11361IL
Уок TITANIUM NOWO 32 см, за индукция, титан, WOLL WL11321IL
Up
More products

Представяме ви серията индукционни котлони WOLL Titanium Nowo, в която кулинарното майсторство се среща с най-съвременните технологии. Тази колекция съдове за готвене е внимателно проектирана, за да отговори на изискванията на съвременните кухни и на любителите на готвенето, които очакват само най-доброто.

Сърцето на серията Titanium Nowo Induction е термична основа с дебелина 8 мм, ръчно излята до съвършенство. Тя осигурява оптимално разпределение и задържане на топлината, благодарение на което тези тигани и тенджери се загряват бързо и остават горещи дори след свалянето им от индукционния плот. Кажете "сбогом" на разхищението на енергия и "здравей" на ефективното готвене.

Отличителната черта на съдовете за готвене Titanium Nowo Induction е твърдото титаниево покритие на повърхността. Това първокласно покритие е не само висококачествено, но и невероятно здраво и дълготрайно. То е проектирано така, че да издържи на тежките условия в кухнята ви, като ви дава свободата да готвите и пържите, без да се притеснявате за издръжливостта на съдовете си.

Един от най-иновативните аспекти на тази серия е подвижната дръжка на тиганите. Този обмислен дизайн прави съхранението безпроблемно, като позволява на тиганите лесно да се поберат в шкафа и съдомиялната ви машина. А когато имате нужда от това, тези тигани могат да се използват дори като форми за торти, демонстрирайки своята универсалност.

Колекцията Titanium Nowo Induction предлага широка гама от съдове за готвене, които да отговарят на вашите кулинарни нужди. От тигани за пържене и тенджери до скари и пекарни - разполагате с идеалния инструмент за всяка рецепта. Освен това незалепващата повърхност намалява нуждата от излишно олио, насърчавайки по-здравословното готвене без компромис с вкуса.

Майсторството е на преден план при съдовете за готвене Titanium Nowo Induction. Всяко парче е внимателно ръчно излято, за да се премахнат въздушните джобове, което гарантира най-високо качество. Подсиленият ръб осигурява допълнителна устойчивост на удари, а формата му предотвратява разливането при изливане.

Тези тигани се нагряват бързо и равномерно, а изключителното им задържане на топлина означава, че можете да намалите температурата по време на готвене, без да правите компромис с резултатите. Ястията ви остават горещи по-дълго време в тигана, което прави вторите порции лесни за приготвяне, дори без да е необходима микровълнова печка.

Индукционните тигани Titanium Nowo имат значително тегло, но тиганите за соте и квадратните тигани за пържене са снабдени с помощна дръжка от отливка, което улеснява повдигането и маневрирането им.

С дизайна си без дръжки тези тигани се вписват без усилие във фурната, мивката, съдомиялната машина и кухненския шкаф. Те се подреждат прилежно, което е особено удобно за отдадените фенове на Titanium Nowo.

Изпитайте сами разликата и повишете нивото на готвене със серията тигани за индукция WOLL Titanium Nowo. Това е нещо повече от кухненски съдове; това е кулинарна революция. Кажете сбогом на обикновеното и прегърнете необикновеното. Разгърнете кулинарния си потенциал с перфектното съчетание на стил, производителност и иновации във всяко изделие от тази необикновена колекция.