WOLL Titanium Nowo

17 items total
Тенджера TITANIUM NOWO 24 см, титан, WOLL
208 лв –9 %
188 лв
WL124N
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
На склад (1 бр.)
253 лв
WL11361N
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
258 лв –18 %
Уок TITANIUM NOWO 36 см, WOLL
На склад (3 бр.)
211 лв
WL1136N
Уок TITANIUM NOWO 32 см, титан, WOLL
246 лв
WL1132N

Представяме ви колекцията WOLL Titanium Nowo, която е свидетелство за наследството на Норберт Вол, визионер и основател на Woll GmbH. Отдадеността на Норберт Вол към пионерския дух и непоколебимия перфекционизъм в производството на тигани вдъхнови създаването на серията NOWO, обещаваща безкомпромисно качество и функционалност.

В основата на изключителната производителност на NOWO е термичната основа с дебелина 8 мм, щателно излята на ръка, за да осигури оптимално разпределение и задържане на топлината. Тези тигани и тенджери се загряват бързо и остават горещи дори след като са отстранени от котлона, което води до енергийно ефективно готвене на всички видове котлони, включително индукционни.

Твърдото титаниево покритие на NOWO е не само висококачествено, но и невероятно здраво и издръжливо. Можете да готвите и пържите с пълно доверие, знаейки, че съдовете ви могат да издържат на топлината в кухнята.

Това, което отличава NOWO, е подвижната дръжка на тиганите. Тази иновативна функция прави съхранението лесно, тъй като тези тигани могат лесно да се поберат в шкафа и съдомиялната ви машина. Освен това при нужда те могат дори да се трансформират във форми за торти, добавяйки нотка на гъвкавост в кухнята ви.

Колекцията NOWO включва редица тигани, тенджери и пекарни, предназначени да задоволят всичките ви кулинарни нужди. Независимо дали разполагате с газов, електрически или индукционен котлон, NOWO е съвместим с всички видове котлони. И, разбира се, гордо носи етикета "Произведено в Германия", свидетелство за ангажираността на амбициозния основател на Woll.

Ръчното изсипване на всеки тиган поотделно гарантира елиминирането на въздушните джобове, което е гаранция за най-високо качество. Подсиленият ръб добавя допълнителна устойчивост на удари, а формата му предотвратява разливането при изливане.

Тиганите NOWO са известни със своето бързо и равномерно нагряване. Благодарение на подсилените си стени и дъно те задържат изключително добре топлината, което ви позволява да намалите температурата по време на готвене. Ястията ви остават горещи по-дълго време в тигана, което е идеално за секунди, без да се нуждаете от микровълнова фурна.

Въпреки че тиганите NOWO имат значително тегло, тиганите за соте и квадратните тигани са снабдени с помощна дръжка от отливка, което ги прави по-лесни за повдигане и маневриране.

Тези тигани без дръжки са проектирани с оглед на практичността. Те се побират без усилие във фурната, мивката, съдомиялната машина и кухненския шкаф. Дизайнът без дръжки също така позволява по-лесно подреждане - удобство, което се цени от заклетите фенове на NOWO.

Изпитайте забележителното качество и функционалност на колекцията WOLL Titanium NOWO. Това е нещо повече от кухненски съдове; това е почит към духа на иновациите и перфекционизма, които движат наследството на Норберт Вол. Повишете нивото на кулинарните си приключения с NOWO, гордо произведено в Германия, и приемете безкомпромисното качество във всяко ястие, което създавате.