Други преси

10 items total
Преса за картофи, WMF
86 лв –10 %
Преса за картофи, WMF
На склад (16 бр.)
77 лв
WM0610809990
Преса за картофи PROFI PLUS, WMF
106 лв
WM1872186030
Лешникотрошачка GOURMET, WMF
43 лв –9 %
39 лв
WM1888566040
Лешникотрошачка, WMF
43 лв –11 %
Лешникотрошачка, WMF
На склад (13 бр.)
38 лв
WM1281619990
Преса за картофи HELIX, бяла, Joseph Joseph
71 лв
JS20100
Преса за бургери, Outdoorchef
41 лв
ODCH1449132

Други кухненски преси - работете по-лесно и по-бързо

Съществуват различни видове кухненски инструменти, които могат да улеснят и ускорят работата ви в кухнята. Сред тях са различни видове кухненски преси, които са предназначени за различни храни. По-долу ще намерите някои от тях:

  • Преси за картофи

Пресите за картофи са чудесни за намачкване на картофи и други варени зеленчуци. Здрави и надеждни, те са изработени от неръждаема стомана и са лесни за употреба.

  • Орехотрошачки

Орехотрошачките са инструменти, предназначени за отваряне на ядки чрез счупване на черупките им . Те се предлагат в няколко варианта, включително с тресчотки, винтове и лостове. Те могат да се използват и за разчупване на черупките на раци и омари, така че да се получи достъп до ядивното месо в тях.

  • Преси за бургери

Пресата за бургери е кулинарен инструмент, който се използва за прецизно изравняване на питките от смляно месо, така че да изглеждат добре и да се приготвят равномерно, като се получават постоянно кръгли и апетитни бургери. Решетката на пресата създава върху повърхността на месото шарка, наподобяваща щайга за скара.

Повечето от нашите преси имат незалепваща повърхност, която улеснява изваждането на питките и предпазва уреда от задръстване с месо. С помощта на пресата за бургери можете да създадете идеално кръгли питки с всякакъв размер и дебелина.

В магазин Kulina предлагаме много други видове кухненски преси и изстисквачки. Не забравяйте да разгледате нашата селекция от ръчни цитрусоизстисквачки и преси, преси за чесън и картофобелачки. Предлагаме и електрически резачки и шредери за храна, които също могат да се окажат много полезни, когато трябва да нарежете или раздробите по-големи количества съставки.