Външна стойка за дърва, кубична форма, ръждива, Remundi

Code: RMDI800967
Brand: Remundi
766 лв
На склад (2 бр.)

Ако обичате да печете на скара, имайте предвид, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! И това е благодарение на тази практична и елегантна кутия за дърва с форма на кубче Rusty, в която лесно можете да съхранявате дървата, необходими за печене на скара или за запалване на камината или печката. Този дизайнерски помощник със сигурност ще се превърне в украшение във вашата градина.

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! И това е благодарение на тази практична и елегантна кутия за дърва с форма на кубче Rusty, в която лесно можете да съхранявате дървата, необходими за печене на скара или за запалване на камината или печката. Този дизайнерски помощник със сигурност ще се превърне в украшение във вашата градина.

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на грила Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Дължина: 79 см
Широчина: 39 cm
Височина: 83 см
Код на производителя: 800967

Additional parameters

Category: Външни стелажи за дърва
Weight: 35 kg
Вид / Тип: Аксесоари за скара
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: