За любителите на виното

Popis
 

Подарък за любител на виното

Подаръци за всички, които обожават да се наслаждават на виното

Наздраве

Чаши за вино ще зарадват всеки любител на добрите напитки. Както и оригинален тирбушон. Особено ако става въпрос за красиви предмети с непреходен дизайн. За перфектно удоволствие от виното и живота.

Popis

Охладете белите, декантирайте червените

С хитър съд за охлаждане нямате нужда от лед или охлаждащи подложки. Просто поставяте бутилката в съда и виното ще остане прекрасно охладено и свежо до последната капка.

Декантерите са особено подходящи за по-тежки червени вина. Те не само аерират виното, но превръщат сервирането му в церемония. Те са украсата на масата и ще ви накарат да се насладите на виното с всичките си сетива. Освобождават аромата, можете да чуете как виното тече през извивките им и да видите как светлината си играе с цветовете и ги превръща в бижу.

Popis
47 items total
Декантер за вино COOL 750 мл, Eva Solo
247 лв –29 %
173 лв
ES567473
Охладител за бутилки вино AMBIENTE, WMF
209 лв –11 %
186 лв
WM0415400011
Декантер за вино ALPHA, Blomus
169 лв
BM63570
Тапа за шампанско CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
23 лв –13 %
20 лв
WM0641036030
Тирбушон TAKMMELIER, Zwilling
121 лв –15 %
Тирбушон TAKMMELIER, Zwilling
На склад (6 бр.)
102 лв
ZW39500048
Сервитьорски тирбушон SOMMELIER, Zwilling
95 лв –8 %
87 лв
ZW39500049
Чаша за червено вино 400 мл, Eva Solo
46 лв
ES541001
Чаша за червено вино 500 мл, Eva Solo
51 лв
ES541002
Декантер за вино DELTA 1,5л, Blomus
151 лв
BM63482
Тирбушон с лост MINI OCTOPUS, Leopold Vienna
94 лв
LV01623
Up
More products

Най-добрите подаръци за любителите на виното

Какъв е добрият подарък за любител на виното?

Изборът на подаръци за приятелите и семейството ви, които обичат вино, може да бъде труден, просто защото сериозните любители на виното обикновено имат силна представа за най-добрите бутилки и са придирчиви. Затова, ако търсите подарък за такъв човек, помислете за нещо, свързано с вино.

Можете да се насочите към практични предмети, като например комплект от елегантни чаши за вино, или към нещо изискано, като например декантер за вино който прилича на произведение на изкуството, или може би изненада, като стойка за вино за любимите му бутилки вино.

Има много чудесни предложения за подаръци за любителите на виното, а сред най-продаваните са:

  • тирбушон Всеки почитател на виното несъмнено ще оцени подаръка коркова тапа, тъй като тя е важна и практична част от оборудването. Често те се предлагат в подаръчни комплекти с други полезни инструменти за вино.
  • Охладители за вино: Бутилките с вино могат лесно да бъдат охладени за дълго време благодарение на стилен охладител за вино
  • Декантер: Както бе споменато по-горе, декантер за вино е идеален за подарък на любителите на червено вино, тъй като често се използва за аериране на виното и отстраняване на утайката.
  • комплект от чаши за вино: Пазарувайте чаши, изработени от висококачествени материали и съобразени с предпочитания от човека стил на вино, от нашата колекция чаши за вино.
  • тапа за вино - запушалките за вино или преливниците за вино са чудесни практични малки подаръци за всички любители на виното

Какво трябва да взема предвид, когато купувам подарък за любител на виното?

Ентусиастите на виното обикновено са група от хора, които имат очи за изискани неща. Затова, за да им направите подарък, трябва внимателно да изберете идеалния артикул за тях. Някои аспекти, които трябва да вземете предвид, са:

  • Качество: Когато пазарувате вино, трябва да сте сигурни, че избирате качествен продукт, а това ще получите от Kulina. Нашите висококачествени продукти са изработени от здрави и дълготрайни материали.
  • Марка: Възможно е човекът вече да притежава чашата за вино или тирбушон , която искате да подарите. Можете да направите подарък, който получателят ще оцени, само като изберете от най-добрите марки, марка, която ще го очарова, като например Eva Solo, Blomus и WMF.

Не забравяйте да разгледате и нашата широка гама от други бар инструменти за повече вдъхновение.