Кухненски таймери

6 items total
Кухненски таймер PREMIUM ONE, WMF
36 лв
WM0799766040
Кухненски таймер, цифров, WMF
44 лв
WM0608901040
Кухненски таймер, магнитен, WMF
35 лв
WM0608927390
Кухненски таймер NORDIC KITCHEN, Eva Solo
72 лв –5 %
68 лв
ES520418
Кухненски таймер CLIPSO X1060007, Tefal
57 лв –21 %
45 лв
TEFX1060007

Кухненски таймери - полезен инструмент за управление на времето за готвене и следене на храненията

Какво е кухненски таймер/таймер за яйца?

Кухненският таймер, често известен като таймер за яйца, е кухненски аксесоар, който ви помага да следите времето за готвене. Името "таймер за яйца" произлиза от факта, че първите таймери са били използвани за отчитане на времето за готвене на яйца , но можете да ги използвате за множество задачи, които изискват точно определяне на времето.

Как работят кухненските таймери?

Кухненските таймери отброяват и показват оставащото време. Преди първата употреба е важно да прочетете инструкциите на производителя, защото много често се налага да изберете максималното налично време и едва след това да върнете таймера на желаното време.

Имам ли нужда от кухненски таймер?

Кухненските таймери много често са вградени в по-сложни кухненски уреди, като микровълнови печки или фурни. Обикновено имате таймер и в смартфона си, но отделен, независим кухненски таймер може да се окаже доста полезен, особено ако рецептите, които следвате, са сложни или ако готвите много неща едновременно.

Освен това кухненският таймер може да бъде поставен почти навсякъде, където ви е необходим - някои могат да бъдат окачени на кука, други имат магнит за закрепване към магнитни повърхности и - най-важното - можете да вземете таймера със себе си в друга стая и да правите нещо друго, докато следите времето за готвене.

Освен това кухненските таймери, благодарение на модерния си, често забавен дизайн, са чудесен подарък за всички любители на готвенето , които винаги искат да постигнат безупречни резултати от своите готварски предизвикателства.

Използват ли професионалните кухни и готвачи таймери за яйца?

За да произведе изискани ястия, професионалният готвач трябва да приготви няколко съставки едновременно и следенето на всичко може да бъде много напрегнато.

Можете да се справяте с много задачи едновременно и винаги да знаете кога всяко ястие е сготвено до съвършенство, като инвестирате във висококачествени кухненски таймери или термометри за храна, които също ще намерите в Kulina. Когато следите времето, уверете се, че приготвяте точното количество храна, което трябва да се приготви за дадения период от време, като за целта може да ви е необходима и кухненска везна.

В Kulina предлагаме широка гама от видове кухненски таймери от водещи производители като Eva Solo и WMF за да отговарят на вашите нужди и вкусове. Изберете кухненския таймер, който ви харесва най-много, и забравете за преварените ориз и зеленчуци.