Настолни свещи

2 items total

Конусовидни свещи - красив начин да добавите топлина, светлина и аромат в стаята си

Какво представлява конусовидната свещ?

Конусовидната свещ е дълга, тънка свещ с по-широка основа и конусовиден връх, който се стеснява значително в средата. Тези малки свещи, които често се използват за украса, могат да се използват и за религиозни тържества като сватби и кръщенета. Съществуват няколко вида и размера свещи, които често са изработени от восък и стеарин.

Къде можете да използвате свещите у дома?

Конусовидните свещи могат да придадат елегантност и атмосфера на различни места в дома ви, особено ако ги използвате със стилни свещници за конусовидни свещи. Ето някои места, където можете да използвате свещи с конуси:

 • Маса за хранене: Обикновено свещите се използват като централни елементи на масите за хранене. Те създават топла и интимна атмосфера за хранене, събирания и специални поводи.
 • Камина: Поставете свещите на камината, за да придадете класически и уютен вид на всекидневната си.
 • Входно антре: Използвайте конусовидни свещи на конзолна масичка или на масата в антрето, за да посрещнете гостите с топло и привлекателно сияние.
 • Баня: Създайте спа атмосфера, като поставите свещи на плота или близо до ваната, за да се отпуснете.
 • Спалня: Свещите могат да осигурят меко осветление на нощните шкафчета, създавайки успокояваща атмосфера за релаксация или романтика.
 • Събирания на открито: Включете свещите на открито, например на масата във вътрешния двор, за да удължите празника до вечерта.
 • Специални случаи: Използвайте свещите за отбелязване на специални поводи като рождени дни, годишнини и празници, като ги поставите върху торта или като част от декоративна изложба.
 • Министерство на вътрешните работи: Добавете нотка спокойствие към работната си среда, като поставите свещи на бюрото си или на близките рафтове.
 • Място за медитация или йога: Конусовидните свещи могат да допринесат за спокойна и съзерцателна атмосфера в пространството за медитация или йога.
 • Декор за парти или събитие: Свещите могат да бъдат част от елегантната украса на официални събития като сватби, партита или тържества.
 • Странични маси: Поставете свещите на страничните масички във всекидневната, кабинета или други помещения, за да създадете уютна и изискана атмосфера.
 • Кът за четене: Подсилете кътчето си за четене с мекото сияние на свещите за уютна и успокояваща среда.

Не забравяйте винаги да бъдете предпазливи и да спазвате правилата за безопасност, когато използвате свещи, включително да ги поставяте в подходящи поставки на стабилни повърхности и никога да не ги оставяте без надзор.

Как да използваме безопасно свещи с конуси?

Има мерки за безопасност, които трябва да предприемете, докато палите свещи в дома си, независимо от естетическите ползи, споменати по-горе.

Когато гори свещ, никога не напускайте стаята, без да я загасите. По този начин можете да гарантирате, че свещта няма да падне или случайно да предизвика пожар. Дръжте запалими материали и течности далеч от горящите свещи. По време на горенето на свещта не трябва да се допускат надвисналите листа на любимото ви растение или развяващите се завеси.

В зависимост от големината на помещението решете каква да бъде височината на свещите. Когато свещите се поставят на камината в стая в колониален стил с ниски тавани, височината може да се окаже важен фактор за запазване на безопасността на околната среда, докато се наслаждавате на свещите си. Когато се използват правилно, конусовидните свещи все още са изключително безопасни, когато се вземат предвид всички тези фактори.

Не пропускайте да разгледате и нашата селекция от ароматни свещи и свещници за конусовидни свещи. Имаме и колекция от аромати за дома. Не ги пропускайте!