Подложки за хранене

15 items total
Подложка за маса COSMIC DINER NEBULOSA 50 cм, Seletti SLT11111

Подложки за маси - защита на масата, подобряване на преживяването при хранене

Какво представляват подложките?

Постелките са вид аксесоар за хранене, който се използва както за украса на трапезна маса , така и за защита на масата от петна от храна и топлинно увреждане. Подложките често са изработени от здрав материал, като памук, пластмаса, плат или дърво, и са с размери, които позволяват да се поставят под чиния за вечеря или друг прибор за хранене.

В Kulina, ние сме подбрали ръчно подложки от реномирани производители като Blomus, Lyngby, и Seletti. Предлагат се в различни форми, размери, цветове и шарки, които допълват различни форми на дизайна на трапезарията.

А ако искате да защитите масата си, можете да разгледате нашата оферта за подложки, покривки и подложки.

Какви материали се използват за изработката на подложки?

Kulina разполага с голям избор от подложки, изработени от различни материали, които отговарят на различни вкусове и мотиви за дизайн на трапезарията.

  • Памучни подложки: Меки, дълготрайни и лесни за почистване подложки от памук се предлагат на Kulina. За да допълнят различните типове дизайн на трапезарията, те се предлагат в различни цветове и шарки.
  • Дървени подложки: Kulina предлага и дървени подложки, които придават на трапезна маса рустикален и естествен вид. Те се предлагат в различни размери и форми и са изработени от висококачествена дървесина.
  • Пластмасови подложки: Предлагаме и пластмасови подложки, които са по-полезно и удобно решение за домакинства с малки деца или домашни любимци. Те са идеални за използване както на закрито, така и на открито, и се предлагат в различни цветове и стилове.
  • Подложки от естествени влакна: на Kulina се продават и подложки, изработени от естествени материали, включително юта, морска трева и бамбук. Тези подложки са не само здрави и лесни за почистване, но също така придават на трапезна маса отличителен и екологичен характер.

Какви са ползите от използването на подложки?

  • Защита: Подложките предпазват от натъртвания, разливи и петна, причинени от горещи чинии, съдове или прибори. Това улеснява почистването и поддържа масата в добра форма.
  • Декорация: Постелките могат да освежат трапезна маса и да придадат декоративен вид. Те се предлагат в различни цветове и дизайни, които могат да се съчетаят с дизайна на трапезарията или да служат като фокусна точка.
  • Хигиена: Постелките могат да помогнат за поддържането на хигиената на масата, като служат като преграда между чиниите, приборите и повърхностите на масата. Това е от решаващо значение за обществени места за хранене, като например ресторанти, където много хора ползват една маса.