WÜSTHOF Classic Ikon

18 items total
Китайски нож на готвача CLASSIC IKON 18 см, Wüsthof WU467318
Комплект за нарязване CLASSIC IKON, 2 бр., Wüsthof WU9647
Комплект ножове с блок CLASSIC IKON, 7 бр., Wüsthof WU9876
Нож на готвача CLASSIC IKON 23 cм, Wüsthof
349 лв
WU459623
Нож на готвача CLASSIC IKON 16 cм, Wüsthof
279 лв
WU459616
Комплект ножове CLASSIC IKON, 2 бр., Wüsthof
479 лв
WU9606
Нож за филетиране CLASSIC IKON 16 cм, Wüsthof
240 лв
WU4556
Вилица за месо CLASSIC IKON 16 см, Wüsthof
329 лв
WU441416
Нож за хляб CLASSIC IKON 23 cм, Wüsthof
309 лв
WU416623
Нож за обезкостяване CLASSIC IKON 14 cм, Wüsthof WU4616
Нож за белене CLASSIC IKON 7 cм, Wüsthof
183 лв
WU4020
Нож за хляб CLASSIC IKON 20 cм, Wüsthof
259 лв
WU416620
Нож за сланина CLASSIC IKON 9 cм, Wüsthof
199 лв
WU408609
Нож за зеленчуци CLASSIC IKON 8 cм, Wüsthof
199 лв
WU4006

Продуктовата колекция Wüsthof CLASSIC IKON представлява връх на съвършенството в областта на кухненските прибори. Тази колекция се отличава с набор от ножове и аксесоари, които съчетават прецизно инженерство с непреходен дизайн, което я прави изключителен избор както за кулинарните ентусиасти, така и за професионалистите.

Сърцето на колекцията CLASSIC IKON са остриетата, умело изработени от високовъглеродна неръждаема стомана. Тези остриета са не само изключително остри, но и забележително издръжливи, което гарантира, че ще запазят острието си при безброй задачи за рязане.

Това, което отличава колекцията CLASSIC IKON, са ергономичните дръжки. Проектирани за удобство и контрол, тези дръжки се отличават с елегантен и контуриран дизайн, който пасва идеално в ръката ви. Независимо дали сечете, режете или нарязвате на кубчета, ще изпитате несравним баланс и маневреност.

Колекцията CLASSIC IKON предлага широка гама от видове ножове, които отговарят на различните кулинарни нужди. От ножове за готвачи до кухненски ножове, всеки нож е внимателно проектиран, за да се отличава в конкретни задачи, като ви гарантира постигане на прецизност и последователност в готвенето.

В допълнение към отделните ножове колекцията CLASSIC IKON включва и комплекти ножове. Тези комплекти се предлагат в комплект с усъвършенстван блок за съхранение, който поддържа ножовете ви подредени и лесно достъпни, като същевременно добавя нотка елегантност в кухнята ви.

Дълготрайността е отличителен белег на Wüsthof и ножовете CLASSIC IKON не са изключение. Тези ножове са проектирани така, че да издържат на изискванията на ежедневната употреба, което ви позволява да разчитате на тях години наред.

За тези, които изискват най-доброто както от гледна точка на производителността, така и на естетиката, колекцията Wüsthof CLASSIC IKON е най-добрият избор. Повишете кулинарните си умения и естетиката в кухнята с тези прецизно разработени ножове.

В обобщение, продуктовата колекция Wüsthof CLASSIC IKON съчетава авангардна изработка с непреходен дизайн, за да осигури изключително кухненско изживяване. Със своите остриета, ергономични дръжки и издръжливост тези ножове са доказателство за ангажимента на марката към съвършенство. Открийте колекцията CLASSIC IKON още днес и изведете кулинарното си пътешествие на нови висоти.