15 items total
Кафемелачка 5KCG8433EOB, черна, KitchenAid
531 лв
KA5KCG8433EOB
Кафемелачка 5KCG8433EAC, бадем, KitchenAid
529 лв
KA5KCG8433EAC
Кафемелачка STELIO, WMF
199 лв –10 %
Кафемелачка STELIO, WMF
На склад (4 бр.)
178 лв
WM417070011
Кутия за мляно кафе KULT, WMF
115 лв
WM0630976030
Кутия за съхранение на капсули кафе, Eva Solo ES501101
Кафемелачка KM 3879, Severin
65 лв –32 %
Кафемелачка KM 3879, Severin
На склад (23 бр.)
44 лв
SEVEKM3879
Кафемелачка 5KCG8433EDG, матово сива, KitchenAid KA5KCG8433EDG
Кутия за съхранение на кафе,1,2л, Continenta CONT3914

Основни аксесоари за всички любители на кафето

Какво обичат всички любители на кафето?

Много любители на кафето просто обожават вкуса и мириса на прясно приготвено кафе. Независимо дали става въпрос за богатия, смел вкус на тъмно изпеченото кафе или за фините нотки на светло изпеченото кафе, то има уникален вкус, който много хора намират за приятен. Кафето се предлага в много различни разновидности - от различни видове печене до различни методи на приготвяне. Много любители на кафето обичат да експериментират с различни видове кафе и техники на приготвяне, за да открият нови вкусове и преживявания. Ароматът може да бъде ободряващ и успокояващ едновременно. За някои любители на кафето процесът на приготвяне и пиене на кафе е ритуал, който те очакват с нетърпение всеки ден. Процесът може да бъде успокояващо и приятно преживяване - от избора на зърната до приготвянето на кафето.

Кафето често се пие в компанията на приятели, семейство или колеги, което го превръща в социална дейност. Независимо дали става въпрос за срещи на кафе, за наваксване на чаша кафе или за обсъждане на бизнес на среща на кафе, любителите на кафе оценяват възможността да се свържат с други хора на чаша кафе.

В Kulina предлагаме различни видове кафемашини и кафеварки, за да отговорим на изискванията и вкусовете на всички любители на кафето и да им позволим да се насладят на най-добрия вкус у дома.

Аксесоари за любителите на кафето

Има много различни аксесоари за любителите на кафето, които могат да подобрят тяхното преживяване при приготвянето на кафе. По-долу ще намерите само някои от тях.

 • Кафемелачка: кафемелачка е задължителен аксесоар за любителите на кафе, които предпочитат прясно смляно кафе. Тя ви позволява да смилате кафените зърна до желаната текстура, което може да повлияе на вкуса и аромата на кафето ви.

 • Чаша за пътуване: Чаша чаша за пътуване или термочаша е основен аксесоар за любителите на кафе, които винаги са в движение. Тя запазва кафето горещо в продължение на часове и предотвратява разливането му, което я прави удобен вариант за пътуване или при пътуване.

 • Шаблоните за кафе, известни още като шаблони за лате арт или шаблони за кафе, са забавен и творчески аксесоар за любителите на кафето, които обичат да правят визуално привлекателни кафе напитки. Това са малки, тънки пластмасови или метални листове с изрязани от тях мотиви, като сърца, звезди и фигури.

  За да използвате шаблона за кафе, поставете го върху върха на вашата кафе напитка, например лате или капучино, и поръсете шаблона с какао на прах, канела или други добавки. Когато премахнете шаблона, дизайнът ще остане върху пяната или крема на кафето.

  Шаблоните за кафе са чудесен начин да добавите лично докосване към кафе напитките си или да впечатлите приятелите и семейството си с уменията си в областта на латето. Предлагат се в широка гама от дизайни и размери, а някои от тях дори се предлагат в комплекти, така че да можете да създавате множество дизайни.

 • Лъжичка за кафе: Лъжичката за кафе е малка лъжичка, предназначена за измерване на утайката от кафе. Той може да бъде стилен и практичен аксесоар за любителите на кафето, които ценят и най-дребните детайли при приготвянето му.

 • Кутия за мляно кафе: кутия за мляно кафе е контейнер за съхранение кафе, предназначен за съхранение на кафе на зърна или мляно кафе. Той може да помогне за запазване на свежестта и аромата на кафето ви, като го предпазва от влага и въздух.

 • Пенообразувател за мляко: пенообразувател за мляко е удобен аксесоар за любителите на кафе, които обичат да добавят пенесто мляко в кафето си. Може да се използва за приготвяне на капучино, лате и други специални кафе напитки.
 • Филтри за кафе: Филтърът за кафе е филтър за еднократна или многократна употреба, който се използва за отделяне на утайката от свареното кафе. Той е необходим аксесоар за кафемашини, които изискват филтър, като например капковите кафемашини.