Коледни украси

47 items total
Коледен орнамент SANTA CUBE, червен, Alessi ALGJ021
Коледна топка HAMMERSHOI 2021 бяла, Kähler
50 лв
KHL693247
Коледна топка HAMMERSHOI 2022 бяла, Kähler
50 лв
KHL693260
Права свещ GUIRLANDE 25 cм, червена, Bjørn Wiinblad BJORW53085
Коледен орнамент UNICORN, бял, Alessi
41 лв
ALGJ0211
Коледен орнамент CUBIK STAR, златист, Alessi ALGJ022
Коледна фигурка HAPPY ETERNITY BABY, бяла, Alessi ALAGJ01W
Коледен орнамент QUADRANGELO, оранжев, Alessi ALGJ0214
Коледен орнамент CUBIK DRAGON, зелен, Alessi ALGJ0212
Up
More products

Коледна украса - превърнете дома си в зимна страна на чудесата

Какви са видовете коледна украса, които се предлагат на Kulina?

ТерминътКоледна украса" се отнася до различни орнаменти, използвани по време на празничния сезон и по-специално по време на Коледа. В Kulina, ние предлагаме специални артикули за декорация на целия ви дом и за осветяване на очите на вашето семейство от реномирани марки като Alessi, Kähler и Rosendahl.

Нашата колекция от продукти може да ви вдъхнови, да ви предложи интересни идеи за Коледна украса и да ви помогне да създадете своя собствена зимна страна на чудесата, на която да се наслаждава цялото семейство.

 • Коледни орнаменти - коледният орнамент е малко украшение, което се закача на коледната елха за украса. Те се предлагат в широка гама от форми, размери и цветове и често се състоят от стъкло или сплав. Някои от тях са конвенционални, като камбанки, звезди и топки, а други са по-уникални и креативни.
 • Коледни фигурки - Коледните фигурки са малки предмети, използвани за украса на домовете през празничния сезон. Предлагат се в различни размери и форми, като Дядо Коледа, бекпупер, ангел и др.
 • Свещници - разгледайте нашата селекция от свещници и изберете тези, които най-добре ще допълнят коледния ви интериор

Как да украсите коледната си елха като професионалист?

Има много начини за украсяване на коледната елха. Някои използват тема и цветова схема, за да създадат изискано и елегантно дърво, докато други използват ярки цветове и несъответстващи украси, за да създадат по-обикновено дърво.

Преди всичко друго препоръчваме да включите светлините, за да можете да отделите време за тяхното разполагане и правилно разпределение. Избягвайте да поставяте светлините на групи, поддържайте ги на възможно най-равномерни разстояния и скрийте кабелите, доколкото можете.

Второ, имайте предвид, че не е задължително дървото ви да изглежда по определен начин или да е професионално украсено, за да бъде весело. Ключът е в намирането на стил, който да подхожда на вас и на вашия дом и да създава впечатление, че Коледа е Коледа.

Как да украсите дома си за Коледа?

Украсяването на дома за Коледа е чудесен начин да прегърнете празничния дух и да създадете топла и празнична атмосфера. Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да украсите дома си за Коледа:

 • Коледна елха: Коледното дърво може да бъде украсено с лампички, орнаменти, гирлянди и украса за елха. Изберете цветова схема, която да допълва интериора на дома ви.

 • Венци: Окачете венци на входната врата и в целия си дом. Можете да използвате традиционните вечнозелени венци или да проявите творчество с венци, изработени от други материали, като орнаменти, шишарки или дори сушени плодове.

 • Гирлянди и гирлянди: Завесете гирлянди и гирлянди по парапети, камини и первази на прозорци. Можете да добавите лампички, орнаменти или панделки, за да подобрите празничния им вид.

 • Светлини: Нанижете феерични лампички около външната част на дома си, покрай оградите или по дърветата и храстите. В помещението поставете лампички на коледната елха, по рафтовете и около вратите.

 • Чорапи: Окачете чорапите до камината или на определено място за излагане на чорапи. Персонализирайте ги за всеки член на семейството.

 • Свещи: Използвайте свещи в декоративни поставки, за да създадете топла атмосфера. Помислете за ароматни свещи, които напомнят за коледни аромати като канела, бор или джинджифил.

 • Настройки на масата: Подредете трапезна маса с празнични покривки, подложки, салфетки и прибори за хранене. Използвайте централни елементи като празнични цветни композиции или свещи.

 • Декор на камината: Украсете камината с гирлянди, чорапи и сезонни декорации. Можете също така да поставите празнична фокусна точка като венец или декоративно знаме.

 • Чукалки и фигурки: Включете в интериора си орехови клонки, фигурки на Дядо Коледа, снежни глобуси и други декоративни коледни фигурки.

 • Декор на открито: Не забравяйте и външните пространства. Окачете външни лампички, поставете надуваеми украшения и осветен елен или снежен човек в двора си.

 • Декор на прозореца: Украсете прозорците с празнични стикери, венци или светлини, за да създадете весела гледка както отвътре, така и отвън.

 • Веранда или вход: Поставете вечнозелени растения в саксии, венци и празнични изтривалки на верандата или входа, за да посрещате гости.

 • Орнаменти: Окачете орнаменти на полилеи, корнизи за пердета или дори на клоните на растенията, за да разпространите празничното настроение в целия си дом.

 • Празнично спално бельо: Подменете обикновеното спално бельо с такова с празнична тематика, за да създадете уютна атмосфера в спалните.

 • Декор за стълбище: Увийте гирлянди около стълбищните парапети и добавете панделки, орнаменти или панделки за елегантно докосване.

 • Направи си сам занаяти: Създайте своя собствена коледна украса със занаяти от типа "Направи си сам", като домашно направени орнаменти, хартиени снежинки и изкуство на празнична тематика.

 • Календар на Адвент: Включете в декорацията си традиционен или съвременен календар, за да отброявате дните до Коледа.

Запомнете, че ключът към успешната коледна украса е да вложите личния си стил и предпочитания. Независимо дали предпочитате класически, рустикален, модерен или причудлив вид, целта е да се създаде празнична среда, която да внесе радост и празнично настроение в дома ви.

За да почувствате цялото празнично настроение, можете да пазарувате и други предмети за Коледна украса , като коледни прибори за хранене и коледен текстил.