Форми за торта

18 items total
Форма за кекс DELIBAKE J1640574 36 x 24 cм, Tefal
57 лв
TEFJ1640574
Тава за тарт NEVERSTICK2 26 cм, Eaziglide
55 лв
EZGIMN2FK

Форми за печене - задължителни за всеки сладкодумец

Какви са видовете форми за торти, които се предлагат в Kulina?

Висококачествената тава за торта е половината от успеха, когато става въпрос за печене на страхотна торта за рожден ден или съботна вечеря. Защо е така? Формите за торта с първокласно качество отвеждат топлината равномерно, така че тортата да се изпече идеално. Те предлагат и незалепващи покрития, които улесняват изваждането на тортата от тигана.

Форми за печене, предлагани в Kulina, са произведени от марки, специализирани в печенето, като например de Buyer, Lekue, Nordic Ware и Revol. Техните аксесоари за печене гарантират успех и са изработени от различни материали, като алуминий, стомана, силикон, керамика или емайлиран метал. Изборът на материал зависи от вашите предпочитания и вида на тортата, която искате да изпечете. А какви сладкиши можете да си купите с тавите за печене на Kulina?

Формите за печене, налични в Kulina, включват:

Как да подготвите тавите за печене за употреба?

Дори ако тавата ви за печене е с незалепващо покритие, може да е полезно да подготвите тавата за торта, преди да поставите тестото в нея. Има две прости процедури за подготовка на тавата за торта.

  • Намажете тигана с мазнина

Това е най-популярният метод за придаване на гладка и устойчива на залепване повърхност на формите за торта. За да намажете тигана, можете просто да използвате малко масло и галета.

  • Използвайте хартия за печене

Тази техника може да допринесе за това тортата да се измъкне от тавата след печене, без да залепне за нея.