Форми за торта

18 items total
Форма за кекс HONEYCOMB, златиста, Nordic Ware
119 лв
NW85477
Форма за кекс DELIBAKE J1640574 36 x 24 cм, Tefal
57 лв
TEFJ1640574
Форма за десерт HEART, червена, силиконова, Lékué LKE0621508R01M022
Форма за кекс FROZEN SNOWFLAKE, сребриста, Nordic Ware NW88248
Форма за десерт 30 см, мини полусфера, черна, Lékué LKE0620220N01M022
Комплект форми за кекс 3 бр., стомана, de Buyer DB471303
Кръгла форма за торта XBAKE 28 cм, синя, стомана, Guardini GD11028FPPBSGNAM
Тава за тарт 15 × 36 cм, кремава, глина, Emile Henry EH026034
Тава за тарт 28 см, кремава, Emile Henry
84 лв
EH026028
Форма за пай 24 cм, бяла, керамика, Staub
70 лв
ST405111660
Форма за пай 24 cм, червена, керамика, Staub ST405111640

Форми за печене - задължителни за всеки сладкодумец

Какви са видовете форми за торти, които се предлагат в Kulina?

Висококачествената тава за торта е половината от успеха, когато става въпрос за печене на страхотна торта за рожден ден или съботна вечеря. Защо е така? Формите за торта с първокласно качество отвеждат топлината равномерно, така че тортата да се изпече идеално. Те предлагат и незалепващи покрития, които улесняват изваждането на тортата от тигана.

Форми за печене, предлагани в Kulina, са произведени от марки, специализирани в печенето, като например de Buyer, Lekue, Nordic Ware и Revol. Техните аксесоари за печене гарантират успех и са изработени от различни материали, като алуминий, стомана, силикон, керамика или емайлиран метал. Изборът на материал зависи от вашите предпочитания и вида на тортата, която искате да изпечете. А какви сладкиши можете да си купите с тавите за печене на Kulina?

Формите за печене, налични в Kulina, включват:

Как да подготвите тавите за печене за употреба?

Дори ако тавата ви за печене е с незалепващо покритие, може да е полезно да подготвите тавата за торта, преди да поставите тестото в нея. Има две прости процедури за подготовка на тавата за торта.

  • Намажете тигана с мазнина

Това е най-популярният метод за придаване на гладка и устойчива на залепване повърхност на формите за торта. За да намажете тигана, можете просто да използвате малко масло и галета.

  • Използвайте хартия за печене

Тази техника може да допринесе за това тортата да се измъкне от тавата след печене, без да залепне за нея.