Подарък за него 2023

Подарък за мъж

Какво би искал той? Полет до Луната? Най-новото Ferrari? Да изкачи Еверест? Всъщност всеки подарък, който показва, че сте помислили за него, ще го развълнува. Подарък, който го кара да се чувства специален. За него и за вас.

 

Отключване на мъжкия потенциал

Повечето жени ще се съгласят, че мъжът в кухнята е секси. Затова помислете за него, но и за себе си. :-) Подкрепяйте го в това, което му доставя удоволствие. Насърчавайте страстта му. Този тип подарък обаче няма да бъде оценен от мъж, който може да прави само чай, но повечето съвременни мъже днес наистина се наслаждават на кулинарията. Ние в Кулина знаем някои неща за това...

 

МАЙСТОР ГОТВАЧ

Какво изстрелва готварските му умения до звездни висоти? Тиганът WMF Profi Resist. И тогава кой може да му устои?

БАЩА НА ГОДИНАТА

Знаете ли рецептата за щастие на любящия баща? Щастливи деца. С тигана за палачинки de Buyer той ще придобие супергеройски сили. Разкъсаните палачинки нямат никакъв шанс.

РОМАНТИК

Закуска в леглото? Това ще отнеме известно време, но си заслужава. Няма да има кафе с едно натискане на бутона. В крайна сметка, той харесва джаджите и знае, че хубавите неща изискват своето време. Кафемашината с лост ще спечели сърцето му, както и вашето.

ДОМАКИН

Наслаждава се на хубавото вино, както и на живота. Отварянето на бутилка страхотно вино е като отключването на 13-та камера. Има ли обаче правилния ключ?

Всеки истински мъж се нуждае от нож!

Или направо от сабя? Той я изважда два пъти в годината и много бутилки се пропиляват за тренировки, но пък радостта е безценна. Не е ли сабята неговата "чаша с мехурчета"? Бъдете сигурни, че очите му гарантирано ще светнат над някое от тези произведения.

НОЖОВЕ FORGED

Комбинирайте японската изработка и холандския усет за красота и детайли, за да създадете нож, който реже лед и е красив за окото. Най-популярният комплект е серията Brute за истински силни мъже.

НОЖОВЕ LANGUIOLE

Холандската марка Languiole е специализирана в производството на луксозни подаръчни комплекти за мъже. Остри ножове за пържоли, изискани комплекти за любителите на сирената, с дръжки от фино дърво.

ДЖОБНИ НОЖЧЕТА

Той може да е мениджър, но вътре в себе си крие душата на ерген. Или просто знае, че ултралекият нож принадлежи на джоба на костюма. Функционален аксесоар за компанията или за разходки на открито, който не отива далеч от острото си острие и казва, че собственикът му има вкус.

НОЖОВЕ ЗА ПЪРЖОЛИ

Нуждае ли се от тях? От името на всички хора, които ядат месо казваме ДА! Край на пържолите с тъпи ножове. Дори бобът има какво да каже по въпроса. Приборите за пържоли просто се ценят от всеки кулинар.

 

 

Месото не е научна дисциплина
(тоест, ако го измервате)

Термометърът за месо Meater е хит в Кулина. И нищо чудно. Той е наистина умен. С модела Plus, който има разширен обхват на Bluetooth до 50 м, можете да наблюдавате месото дори в мазето или в градината като можете да използвате ръчен или автоматичен режим - да изберете вида на месото в автоматичната настройка или да зададете точната температура и време по ваш вкус. Перфектният подарък за всеки любител на джаджите.