Универсални ножове Zwilling

10 items total
Защитно калъфче за нож 5 x 26,5 cм, Zwilling ZW30499504
Нож за шунка FOUR STAR 20 см, Zwilling
201 лв –20 %
160 лв
ZW31070201
Нож за сьомга PROFESSIONAL "S", Zwilling
338 лв –21 %
267 лв
ZW31122311
Нож за месо FOUR STAR 16 см, Zwilling
166 лв –19 %
133 лв
ZW31070161
Нож за рязане PROFESSIONAL "S" 20 cм, Zwilling
220 лв –21 %
173 лв
ZW31020201
Кухненски нож PROFESSIONAL "S", Zwilling
165 лв –19 %
133 лв
ZW31025131
Кухненски нож FOUR STAR, Zwilling
128 лв –19 %
103 лв
ZW31070131

Универсални ножове от Zwilling
✓ Най-високо качество, издръжливост и изключително остри остриета
Ножове за домашни готвачи и професионалисти
✓ Немската марка Zwilling традиция и иновации ръка за ръка

Премиум марката Zwilling предлага висококачествени ножове за месо и шунка, за белене, сатър. Ножовете са с остриета, които се закаляват чрез замразяване по технологията FRIODUR® за по-голяма твърдост, издръжливост и устойчивост на корозия. Дръжките съчетават традиционен дизайн и иновативна форма за защита и максимален комфорт при употреба, или с ергономични дръжки, изработени от качествена синтетика и неръждаема стомана. 

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Асортиментът на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски пособия и аксесоари за ножове.

Насладете се на кулинарната гъвкавост и прецизност с кухненските ножове на Zwilling, в които иновациите се съчетават с вечната изработка. Нашата колекция предлага зашеметяваща гама от висококачествени ножове, които са проектирани като универсални решения за вашата кухня.

Това, което прави универсалните ножове на Zwilling изключителни, е тяхната адаптивност. Тези ножове са умело проектирани да се справят с широк спектър от задачи - от рязане и нарязване на кубчета до смилане и рязане, което ги прави инструмент, подходящ за всяка кухня.

Изберете от редица дизайни на остриетата и материали, които да отговарят на вашите кулинарни предпочитания. Независимо дали предпочитате класическо острие от неръждаема стомана или уникална дамаска, нашите универсални ножове са отражение на вашия индивидуален стил.

Една от изключителните характеристики на кухненските ножове на Zwilling е изключителното запазване на острието им. Тези ножове са изработени с прецизност и са известни с дълготрайната си острота, което намалява необходимостта от често заточване.

Нашите кухненски ножове са нещо повече от кухненски инструменти; те въплъщават ангажимента на Zwilling за качество и съвършенство. Те са предназначени както за професионални готвачи, така и за домашни готвачи, които изискват най-доброто.

Обновете кухнята си и разгледайте нашата колекция от ножове Zwilling днес. Открийте перфектния нож, който не само улеснява готвенето, но и се превръща в незаменима част от вашето кулинарно пътешествие.

С универсалните ножове на Zwilling се открива свят от кулинарни възможности - от приготвянето на сложни ястия до лесното създаване на ежедневни ястия. Време е да повишите нивото на готвене и да разгърнете креативността си в кухнята.