Декориране на торти

8 items total

Изкуството на декориране на торти

Какво ми е необходимо за декориране на торти?

Декорирането на торти е изкуство, но освен ръчни умения и креативност са ви необходими и някои инструменти, за да можете да украсите красиво тортите си.

 • Резец за бисквитки
 • Формичка за бисквити е инструмент за изрязване на креативни форми от тестото за бисквити. В зависимост от размера и дизайна те ви позволяват да изрязвате единични форми за бисквити или много абсолютно еднакви форми, изобразяващи звезди, снежинки, коледни елхи и др. Формичките за бисквити често са изработени от метал или пластмаса и понякога имат дръжки, които улесняват натискането и прецизното изрязване на формите. Когато бисквитките са изпечени и изстинат, можете да започнете да ги украсявате.

 • Чанти за тръбопроводи
 • Сладкарските ръкави са необходима част от оборудването за декорация на торти, ако планирате да украсите тортата си. Торбичката за пайети е често конусовиден или триъгълен контейнер, изработен от плат, пластмаса, хартия и т.н., който се притиска с ръка и се използва за различни цели за избутване на полутвърди продукти през малък отвор в единия край, който често е оборудван с оформен накрайник.

  • Дюзи за лед

  Благодарение на наличието на дюзи за глазура с различни размери и форми можете да облицовате тортите си с широк спектър от красиви дизайни. Перфектни за поставяне на кралска глазура върху празнични торти, завъртане на маслен крем върху кексчета и добавяне на детайли към дизайна, накрайниците за глазура са монтирани към торбичката. Накрайниците за глазура се предлагат в различни дизайни, включително сплетени в кошница, звездовидни, кръгли, с капковидни цветя и листа и др.

  • Шпатули за глазура и декорация

  Тесни, гъвкави и дълги шпатули за декорация за равномерно разнасяне на глазурата върху тортата

  На адрес Kulina, можете да се сдобиете с различни аксесоари за декорация на торти от производители като de Buyer и Lékué, които се предлагат в разнообразни цветове и материали.