Подарък за него

Подарък за мъж

Какво би искал той? Полет до Луната? Най-новото Ferrari? Да изкачи Еверест? Всъщност всеки подарък, който показва, че сте помислили за него, ще го развълнува. Подарък, който го кара да се чувства специален. За него и за вас.

 

Отключване на мъжкия потенциал

Повечето жени ще се съгласят, че мъжът в кухнята е секси. Затова помислете за него, но и за себе си. :-) Подкрепяйте го в това, което му доставя удоволствие. Насърчавайте страстта му. Този тип подарък обаче няма да бъде оценен от мъж, който може да прави само чай, но повечето съвременни мъже днес наистина се наслаждават на кулинарията. Ние в Кулина знаем някои неща за това...

 

МАЙСТОР ГОТВАЧ

Какво изстрелва готварските му умения до звездни висоти? Тиганът WMF Profi Resist. И тогава кой може да му устои?

БАЩА НА ГОДИНАТА

Знаете ли рецептата за щастие на любящия баща? Щастливи деца. С тигана за палачинки de Buyer той ще придобие супергеройски сили. Разкъсаните палачинки нямат никакъв шанс.

РОМАНТИК

Закуска в леглото? Това ще отнеме известно време, но си заслужава. Няма да има кафе с едно натискане на бутона. В крайна сметка, той харесва джаджите и знае, че хубавите неща изискват своето време. Кафемашината с лост ще спечели сърцето му, както и вашето.

ДОМАКИН

Наслаждава се на хубавото вино, както и на живота. Отварянето на бутилка страхотно вино е като отключването на 13-та камера. Има ли обаче правилния ключ?

Всеки истински мъж се нуждае от нож!

Или направо от сабя? Той я изважда два пъти в годината и много бутилки се пропиляват за тренировки, но пък радостта е безценна. Не е ли сабята неговата "чаша с мехурчета"? Бъдете сигурни, че очите му гарантирано ще светнат над някое от тези произведения.

НОЖОВЕ FORGED

Комбинирайте японската изработка и холандския усет за красота и детайли, за да създадете нож, който реже лед и е красив за окото. Най-популярният комплект е серията Brute за истински силни мъже.

НОЖОВЕ LANGUIOLE

Холандската марка Languiole е специализирана в производството на луксозни подаръчни комплекти за мъже. Остри ножове за пържоли, изискани комплекти за любителите на сирената, с дръжки от фино дърво.

ДЖОБНИ НОЖЧЕТА

Той може да е мениджър, но вътре в себе си крие душата на ерген. Или просто знае, че ултралекият нож принадлежи на джоба на костюма. Функционален аксесоар за компанията или за разходки на открито, който не отива далеч от острото си острие и казва, че собственикът му има вкус.

НОЖОВЕ ЗА ПЪРЖОЛИ

Нуждае ли се от тях? От името на всички хора, които ядат месо казваме ДА! Край на пържолите с тъпи ножове. Дори бобът има какво да каже по въпроса. Приборите за пържоли просто се ценят от всеки кулинар.

 

57 items total
Тапа за шампанско CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
22 лв
WM0641036030
Комплект ножове OLIVE, 3 бр., Forged
411 лв
FORGEDSDV305287
Кафемашина с лост ESPERTO ABILE сребриста, La Pavoni LPVLPLESA01EU
Комплект ножове BRUTE, 3 бр., Forged
345 лв –12 %
301 лв
FORGEDSDV304259
Кафемашина с лост ESPERTO COMPETENTE, златиста, La Pavoni LPVLPLESC01EU
Японски нож на готвача SUJIHIKI 24 см, Dellinger DNGRSXL9309
Шейкър за коктейл в комплект MATRYOSHKA, WMF WM0636836030
Подаръчен комплект за коктейли Nicolas Vahé NV104980700
Заточващ прът SEBRA 26 cм, стомана, Forged
152 лв
FORGEDSDV623613
Нож Сантоку KIRITSUKE 18 см, Dellinger
589 лв
DNGRSXL9303
Тирбушон WINE, WMF
93 лв –5 %
Тирбушон WINE, WMF
На склад (2 бр.)
88 лв
WM0658257920
Тапа за вино CLEVER & MORE, WMF
26 лв
WM0641026030
Антистрес декор BALLANCE 15 см, черен, Philippi PHP193283
Up
More products

Най-добрите подаръци за него

Как да му направя идеален подарък?

Търсите идеалния подарък за мъжа в живота си? Независимо дали обича спорта или технологиите, или просто е човек, който оценява внимателния подарък, ние сме се погрижили за вас.

От каквото и да се интересува мъжът в живота ви, със сигурност ще намерите идеалния подарък за него. Така че, прекарайте известно време в обмисляне на интересите му и на това, което би оценил, и със сигурност ще откриете идеалния подарък, с който да изразите любовта си към него. Първата стъпка при избора на идеалния подарък е да помислите за хобитата и интересите на получателя и да предположите какво би могъл да оцени в този момент.

Това може да е нещо екстравагантно като нова кулинарна притурка за експериментиране с нови ястия нож на готвача, комплект от ножове за пържоли или нови инструменти за печене на скара.

Следващото нещо, което трябва да направите, е да определите бюджета си. Когато планирате подаръка си, определете ценовия диапазон, който можете да си позволите. Има вероятност партньорът ви да оцени грижовността и усилията ви, както и това, че не сте източили банковата си сметка. Тук, на Kulina, можете удобно да пазарувате с оглед на бюджета си от широка гама цени.

Как да изберем перфектния подарък? Какви аспекти трябва да вземете предвид, когато купувате подарък?

Изборът на идеалния подарък включва внимателно обмисляне на интересите, предпочитанията и повода на получателя. Ето кои са основните аспекти, които трябва да вземете предвид, когато купувате подарък:

 • Интереси на получателя: Приспособете подаръка към хобитата, страстите и дейностите на получателя. Подарък, свързан с нещо, което те обичат, показва, че сте положили усилия, за да изберете нещо значимо.

 • Повод: Помислете за причината за подаръка - дали става дума за рожден ден, годишнина, празник или специално събитие. Поводът може да ви насочи към подходящи варианти на подаръци.

 • Връзка: Връзката ви с получателя е от значение. Подаръкът за близък приятел може да се различава от този за колега или член на семейството.

 • Възраст: Възрастта на получателя може да повлияе на вида на подходящия подарък. Подаръците за деца, тийнейджъри и възрастни могат да се различават значително.

 • Персонализирано докосване: Персонализираните подаръци с името на получателя, инициалите му или специална дата могат да добавят уникално и сантиментално докосване.

 • Практичност: Помислете дали подаръкът ще бъде полезен в ежедневието на получателя. Практичните подаръци, които отговарят на техните нужди, могат да бъдат внимателни и ценени.

 • Качество: Изберете подарък с добро качество, който отразява вашата грижа и внимание. Добре изработените предмети са склонни да издържат по-дълго и да оставят положително впечатление.

 • Фактор на изненадата: Ако е възможно, добавете елемент на изненада или новост към подаръка. Нещо неочаквано може да направи подаръка още по-запомнящ се.

 • Сантиментална стойност: Подарък със сантиментална стойност, като например скъп спомен или вътрешна шега, може да създаде дълбока емоционална връзка.

 • Културна чувствителност: Съобразете се с културния произход и вярванията на получателя, за да сте сигурни, че подаръкът ви е подходящ и уважителен.

 • Етични съображения: Ако получателят има силни етични убеждения, изберете подарък, който съответства на неговите ценности, като например устойчиви продукти или продукти без жестокост.

 • Бюджет: Определете бюджет, който ви устройва, и изберете подарък в рамките на този бюджет. Обмислеността е по-важна от цената.

 • Избягвайте стереотипите: При избора на подарък избягвайте да разчитате на клишета или стереотипи. Помислете за отделния човек, вместо да разчитате на обобщения.

 • Карти за подаръци: Ако не сте сигурни в предпочитанията на получателя, подаръчна карта за любимия му магазин или ресторант му позволява да избере това, което би искал.

 • Представяне: Помислете как ще бъде представен подаръкът. Обмислената опаковка може да подобри цялостното преживяване.

Не забравяйте, че най-добрите подаръци показват, че сте отделили време да разберете и разгледате личността и предпочитанията на получателя. В крайна сметка мисълта и усилията, които стоят зад подаръка, го правят истински значим.

Какъв е добрият подарък за Деня на бащата?

Няма само един най-добър подарък за Деня на бащата, защото всеки баща е различен. Нещо с лично отношение е това, което наистина може да се нарече отличен подарък. Изпращането на подарък на баща ви, който знаете, че той ще хареса, показва, че познавате неговите вкусове и интереси.

Можете да подарите подарък, за да почетете специален спомен или неизказана семейна шега. Търсете алтернативи за персонализиране, като например възможност за персонализиране на отварачка за бутилки или да включите чаша за предпочитаната от него напитка в кошницата с подаръци.

Без значение от повода, отделянето на време за избор на внимателен и смислен подарък несъмнено ще донесе радост на забележителните жени в живота ви.