Балсамов оцет 50 г, перли, Giusti
Code: GIUG22100 дни за връщанеБез грижи, с безплатен транспорт
Pazaruvaj 4,8 / 5Pazaruvaj: 1300+ проверени отзива
Изпращаме незабавноПри поръчка до 12:00
50 000+ продуктови рецензииНаписани от нашите клиенти
Product detailed description
Основни предимства:
- Перлите балсамов оцет от Модена са малки черен топчета с желатинова консистенция, наподобяващи хайвер
- са създадени с помощта на модерен метод на сферификация, благодарение на който балсамов оцет е затворено във фина желатинова мембрана
- те са подходящи за креативни и модерни кухни, където служат като ароматно и визуално допълнение към различни ястия
- отлично се открояват върху ризото, където придават елегантен киселинен контраст и същевременно са отличителен декоративен елемент
- те са идеални и за плата със сирена, където допълват както мекото сирене бри, така и зрялото сирене пармезан
- отлични с говеждо филе или тартар, където създават интересен контраст на вкусове и текстури
- те могат да се използват и в предястия на основата на яйца, зеленчуци или сирене, например в тапас или брускети
- изненадва и в сладката кухня, например като гарнитура към десерти шоколад , пана кота или лед кремав
- благодарение на своята консистенция те остават стабилни дори върху топли съдове и не губят формата си и вкусовия си ефект
- са идеални за сервиране в модерната гастрономия, където придават оригинална текстура и елегантен вкусов акцент
- Съдържа 86% балсамов оцет от Модена, вода и сгъстител натриев алгинат, продуктът съдържа сулфити
- Опаковката съдържа 50 г перли, запечатани в луксозна кутия стъкло с опаковка хартия
Допълнителна информация:
- съдържание: 50 g
- Съставки: балсамов оцет от Модена 86% (винен оцет, преварена гроздова мъст), вода, сгъстител: натриев алгинат. Съдържа сулфити.
Additional parameters
| Category: | Балсамови оцети |
|---|---|
| Weight: | 0.15 kg |
| EAN: | 8006911003545 |
| Материал: | Стъкло |
| Вид / Тип: | Подправки |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | C |
| Производител: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment