Outdoorchef

Скарите Outdoorchef са швейцарско качество и чисто удоволствие от готвенето на грил с минимални усилия. Поставете храната на скарата, затворете капака, насладете се на бутилка вино с приятели и оставете Outdoorchef да се погрижи за останалото.
41 items total
Четка за барбекю 34 см, месинг, Outdoorchef ODCH1442126
Решетка за скара 480, чугун, Outdoorchef
182 лв
ODCH1821268
Решетка за скара 570, чугун, Outdoorchef
197 лв
ODCH1821269
Стойка за печене на пиле, Outdoorchef
130,40 лв –5 %
123 лв
ODCH1821258
Камък за печене на пица 570, Outdoorchef
175 лв
ODCH1821195
Тава за печене 40 см, Outdoorchef
63 лв
ODCH1821159
739 лв –12 %
645 лв
ODCH1813014
Четка за барбекю, Outdoorchef
41,60 лв –15 %
35 лв
ODCH1442127
Четка за барбекю, месинг, Outdoorchef
40 лв –5 %
38 лв
ODCH1442122
Покривало за барбекю U-LINE 570/Ambri, Outdoorchef ODCH1822158
Комплект за почистване Plancha, Outdoorchef ODCH1821199
Покривало за барбекю P-LINE/U-LINE 480, Outdoorchef ODCH1822157
Up
More products

Outdoorchef - за чистото удоволствие от печенето на скара

Outdoorchef е швейцарска компания, специализирана в производството на висококачествени грилове и аксесоари за грил. Outdoorchef AG е дъщерно дружество на Diethelm Keller Group, швейцарска холдингова компания с глобална дейност, управлявана от четвъртото поколение на фамилията основател. Повече от 20 години компанията предлага на клиентите си иновативни и издръжливи продукти и има репутацията на производител на грилове, които са не само функционални, но и естетични, което ги прави популярен избор за любителите на готвенето на открито по целия свят.

История на марката

През 1992 г. Майк Лингууд иска да сервира на гостите на рождения ден на дъщеря си някои деликатеси от бензиностанция за газова скара За съжаление, не успява поради няколко причини, но тогава решава, че това никога повече не трябва да му се случва и че има какво да се направи в областта на барбекюто. През 1996 г. се предлагат първите газови барбекюта с марка Outdoorchef (Classic Kettle 570 и 480).

Грилове и други

Продуктовата гама на Outdoor Chef включва газови, електрически и дървени въглища, както и широка гама от аксесоари за печене на скара, като скари, шишове, камъни за печене на пица и хляб, термометри и капаци. Гриловете на компанията се предлагат в различни размери и стилове, задоволяващи различни нужди и предпочитания. Независимо дали сте опитен майстор на грила, или тепърва започвате, има идеален грил за готвачи на открито.

Инвестицията в грил Outdoorchef си заслужава всяка стотинка по няколко причини:

  • уникалната система на фунията. Тази функция отличава OUTDOORCHEF от всички останали грилове на пазара и гарантира равномерно разпределение на топлината и предотвратява нежелани пожари от мазнини
  • гриловете са изработени от висококачествени материали, което гарантира издръжливост и дълготрайност
  • усъвършенстваната технология на гриловете позволява прецизен контрол на температурата, което ги прави идеални за приготвяне на разнообразни ястия
  • Outdoorchef гриловете са проектирани така, че да са удобни за ползване, с лесни за употреба функции и ясни инструкции за сглобяване
  • Системата за безопасност на газта (GSS) е още един важен етап в гриловете на Outdoorchef.Без значение какво е времето, пламъкът гори! GSS предотвратява незапалването на газа и неговото изтичане.
  • непреходен, изчистен, минималистичен дизайн

Безпроблемен контрол на температурата - Outdoorchef innovations

Една от отличителните характеристики на гриловете Outdoorchef е безпроблемният контрол на температурата. Гриловете са снабдени с патентована система от фунии, която осигурява равномерно разпределение на топлината в целия грил и позволява прецизен контрол на температурата в диапазона 80-360 °C.

Наградени дизайни

През 2020 г. моделът на газова скара Outdoorchef, "Ascona 570 G", спечели наградата за дизайн на iF. Наградата се присъжда за елегантния дизайн, висококачествените материали и усъвършенстваните технологии на грила. През 2021 г. електрическият грил на компанията "Chelsea 480E" спечели наградата German Design Award за своя иновативен дизайн и изключителна функционалност. Тези награди подчертават ангажимента на Outdoorchef да произвежда грилове, които са не само функционални, но и визуално привлекателни.

В заключение, Outdoorchef е марка, която издига грила на следващото ниво. Благодарение на висококачествените материали, усъвършенстваните технологии и удобните за ползване функции, техните грилове са полезна инвестиция за всеки, който обича да готви на открито. Освен това награждаваният им дизайн ги прави стилно допълнение към всяко външно пространство. Така че независимо дали сте опитен майстор на грила, или тепърва започвате, грилът Outdoorchef със сигурност ще подобри преживяването ви при печене на грил.