Балсамов оцет EXTRAVECCHIO DOP 100 ml, Giusti
Code: GIU701A100 дни за връщанеБез грижи, с безплатен транспорт
Pazaruvaj 4,8 / 5Pazaruvaj: 1300+ проверени отзива
Изпращаме незабавноПри поръчка до 12:00
50 000+ продуктови рецензииНаписани от нашите клиенти
Product detailed description
Основни предимства:
- Изключителното балсамов оцет EXTRAVECCHIO DOP е символ на древното изкуство на отлежаване от Модена.
- оцетът се произвежда изключително от мъст, получена от грозде Trebbiano и Lambrusco, без добавени консерванти
- отлежало най-малко 25 години в серия от малки бъчви с различен тип дърво съгласно традиционния метод на изпомпване и доливане
- кремав текстура, висока плътност и отличителен вкус с приятни дървесни тонове и богат аромат на зрели плодове
- Подходящо за хармонични вкусови контрасти с пармезан, ягоди или ванилов сладолед кремав
- подходящ за овкусяване на зеленчуков флаан, тортелони с рикота и спанак, прясна паста или ризото
- също така се справя отлично с пресни и отлежали сирена, ястия с яйца и месо бял или червен , където подсилва вкуса на съставките червен .
- препоръчва се и за десерти като пана кота, маскарпоне, черешов пай, черен шоколад или кремообразно семифредо
- може да се използва и като храносмилателно средство - няколко капки след хранене ще подпомогнат храносмилането и ще допълнят гурме изживяването
- Всяка бутилка е оригинална, пълнена на ръка и опакована в дървена кутия с табелка метал и печат за качество Giusti
- обемът на бутилката е 100 ml, а официалният етикет DOP гарантира произхода, традиционното производство и изключителното качество на продукта
- Продуктът носи защитния знак на Консорциума за традиционни балсамов оцет на Модена и е снабден със сертификационен номер
Допълнителна информация:
- обем: 100 ml
Additional parameters
| Category: | Балсамови оцети |
|---|---|
| Weight: | 1.04 kg |
| EAN: | 8006911001213 |
| Материал: | Стъкло |
| Обем: | 0,1 л. |
| Вид / Тип: | Подправки |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | C |
| Производител: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment